reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Moim koleżankom, które nie były nigdy w ciąży też wydaje się, że jazda autobusem na drugi koniec miasta teraz to przecież nic takiego ... I w ogóle, jak można źle się czuć, chyba przesadzam
Mam to samo :)
Karolyn1987: pewnie twoje dziecko dużo waży i to dlatego: )

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się urodziłam z taką wagą :D Mój też duży jest :) NIe mogę się doczekać aż będzie na świecie :) napisalam na priv w ogóle: )

SofieAnne25 jak zdrówko? Ja odkąd mi się robi słabo, jak postoje, wchodzę bez kolejki. Mówię przepraszam jestem w ciąży, wchodzę poza kolejnością-nie będę się mordowa. Ludzie są bezczelni i bez empatii, wiec trzeba z nimi bez ceregieli. Bejbi, ale miałaś przeboje. Mój starszy syn tez Tymek, dyslektyk i dysortografik. Ja poza tą nieszczęsna anemią, która mi się daje mocno we znaki (coraz częściej mi słabo, czy stoję, czy siedzę) czuje się dobrze i jeszcze nie puchnę. Może pomagają mi w tym codzienne spacery i staram się ćwiczyć co drugi dzień, przysiady i inne ćwiczenia na nogi.

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczyny. Wczoraj cudem uniknęłam szpitala. Zaczęłam się już odwadniać ale wieczorem powoli przeszło i dziś już mogę jeść.

Bejbi moja córka miała podobne objawy jak twój Tymek. Chrapanie, spanie z otwartą buzią, ciągły katar. Wszyscy sugerowali a to alergię a to suche powietrze a to dietę. Aż trafiłam na artykuł o przeroście trzeciego migdała, dzień później pielęgniarka ode mnie z pracy widząc moje dziecko zasugerowała to samo. Poleciałam do rodzinnego i zażądałam skierowania do laryngologa. No i okazało się że trafiłam. Udało się na razie zmniejszyć migdałki farmakologicznie (nie były jeszcze na tyle duże żeby uszkadzać słuch) ale i tak za jakiś rok czy dwa czeka ją zabieg. Już teraz jest duża poprawa. Choćby przestała chrapać i mniej się przeziębia.

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

SophieAnne25 u mojego synka było to samo tylko jeszcze doszedł niedosłuch i to bardzo duży.. w lutym musieliśmy wyciąć migdalka, przyciąć boczne i zrobić drenaż uszu. Wszystko prywatnie bo na NFZ czas oczekiwania 2,5 roku, nie mogłam pozwolić na to żeby się tak męczył tyle czasu . Prywatnie operacje zrobili po kilku dniach od wizyty u laryngologa - bez komentarza :confused2:

Ja po wizycie u ginekologa. Wyszła mi większa anemia i wieksze TSH. A tak to dziecko waży już 2kg. Jutro idę się zarejestrować do endokrynologa i muszę zażywać Ascofer: )

reklama
Do góry