Ubranka już mam wyprane i poprasowane i ułożone w szafie, rzeczy dla siebie do szpitala mam ale jeszcze nie spakowane, zrobię to w przyszłym tygodniu, na spokojnie jak córa będzie w przedszkolu by nie widziałaDziewczyny szykujecie już ubranka dla maluszków? Mam na myśli pranie prasowanie układanie w szafkach... a torba do szpitala? Kiedy planujecie spakować?
reklama
Hej, ktoś pytał o moje wyniki z krzywej: 118, 182, 156. Ja mam małą ilość pepydu c i często miałam podwyższony cukier rano przed ciążą. Nie mam insuliny, tylko dietę i zalecony ruch. Teraz mierzę codziennie na czczo i jak nie jem po 17 to jest w normie. Waga +6. Pozdrawiam
Izabella81
Fanka BB :)
Ja jeszcze pracuję dwa tygodnie dopiero w połowie września wezmę się za segregację, pranie i prasowanie ubranek plus kupno brakujących rzeczy. Będzie to 31 tydzień i weglug mnie trochę wcześnie ale poprzedni poród mialam W 34+5tc więc chce bycvtetaz przygotowana. Na koniec września spakuję torbę i niech leży i czeka jak najdłużej :-).
W pierwszej i drugiej ciąży chodziłam na szkole rodzenia i teraz też będę mieć dwa razy w połowie i pod koniec października, za pierwszym razem trochę pomogło a w drugiej ciąży to po prostu wolałam iść tam niż do pracy a pracodawca i tak mi za to płacił :-).
W pierwszej i drugiej ciąży chodziłam na szkole rodzenia i teraz też będę mieć dwa razy w połowie i pod koniec października, za pierwszym razem trochę pomogło a w drugiej ciąży to po prostu wolałam iść tam niż do pracy a pracodawca i tak mi za to płacił :-).
Paulinaa25
Jeden raz nie wzięłam wczoraj Asparginu na skurcze nóg to mam! W nocy myślałam, że się wykończę. Lecę do apteki
hej witam was wszystkie
karolyn1987
Hej
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
SophieAnne25
Dziewczyny a jaki macie materac do łóżeczka? Przy córce miałam gryka-pianka-kokos. Teraz myślę o piankowym albo gryka-pianka. I w sumie nie wiem jaki kupić.
Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ja mam gryka-kokosDziewczyny a jaki macie materac do łóżeczka? Przy córce miałam gryka-pianka-kokos. Teraz myślę o piankowym albo gryka-pianka. I w sumie nie wiem jaki kupić.