Danielkowa
Fanka BB :)
nie klikiOjej a to powstają jakieś kliki jak w szkole podstawowej ? No cóż ja cenie sobie wolność i otwartość![]()
![oar89n7312bz9t17.png](https://www.suwaczki.com/tickers/oar89n7312bz9t17.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie klikiOjej a to powstają jakieś kliki jak w szkole podstawowej ? No cóż ja cenie sobie wolność i otwartość![]()
Ja niestety mam przemianę materii do luftu, wazę już 66 (3 kg) na plusie, ale pewnie dobije do 80-tki. Tyje błyskawicznie, chudnę tragicznie ..wolnoJa mdłości juz nie mam, ale zdążą się wymioty
Dziewczyny ja to się boje tych kilogramów, które mi dochodząjem niby normalnie a już mam 71 kg
![]()
Jeszcze zapytam - co sądzicie o długiej podróży samochodem w ciąży? Czeka mnie ok. 15 g w jedną stronę i trochę się boję. Lekarz pozwolił, choć z ociąganiem
Bez przesadyja jechalam 3 tyg temu prawie 20 h plus 12h prom. Dasz rade
warto kupic sobie zimne oklady (w aptece) na stopy jezeli zaczna ci puchnac i tyle ! Powodzenia