reklama
Marbia
Fanka BB :)
Wiecie co, to moja trzecia ciąża dziś jest 17 tydzien 4 dni a ja wciąż nie czuje ruchów. Czuje że dziecko tam jest, gdy się schylam czyje jak się przesuwa ta kluseczka ale nic poza tym. Sprawdzam codziennie i serce bije ale zaczynam sobie wkręcać czy moje dziecko napewno się rusza albo czy nie przestało rosnąć i inne cuda...
Ja mam podobnie. Ale to moze dlatego że nasza macica już z przyzwyczajenia się ladnie rozciaga i nie uciska malucha. Ja juz mam 18 tydzień i delikatnie coś czasami czuje. Bobolewa mnie dol ale to pewnie przez dwie poprzednie cc.Wiecie co, to moja trzecia ciąża dziś jest 17 tydzien 4 dni a ja wciąż nie czuje ruchów. Czuje że dziecko tam jest, gdy się schylam czyje jak się przesuwa ta kluseczka ale nic poza tym. Sprawdzam codziennie i serce bije ale zaczynam sobie wkręcać czy moje dziecko napewno się rusza albo czy nie przestało rosnąć i inne cuda...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Marbia
Jak to jest po drugim CC? Goi się tak samo czy wolniej, bo tam już jest zbliznowacona skóra?Ja mam podobnie. Ale to moze dlatego że nasza macica już z przyzwyczajenia się ladnie rozciaga i nie uciska malucha. Ja juz mam 18 tydzień i delikatnie coś czasami czuje. Bobolewa mnie dol ale to pewnie przez dwie poprzednie cc.
aaniaa1983
Aktywna w BB
Hej mamusie pytam wszędzie gdzie mogę czy jest jakaś mamusia z Kielc która mogła by mi pomóc a mianowicie szukam namiarów na jakąś położną ze szpitala na prostej. jeżeli któraś mamusia się orientuje w tym temacie PROSZĘ O POMOC! przeszukałam już wiele forów i różnych stron i nic nie mogę znaleźć. Pozdrawiam serdecznie wszystkie obecne i przyszłe mamusie!
SophieAnne25
Kasia nie sądzę. Zwykle przy atakach bólu głowy buntuje mi się żołądek. Tak już mam.
Marbia u mnie druga ciąża i mam wrażenie że wszystko to co mówią o kolejnych ciążach to jakaś bzdura. Brzuch miał być szybciej i większy, jestem pewna że w pierwszej ciąży na tym etapie miałam bardziej widoczną ciążę. Ruchy miałam czuć szybciej a wydaje mi się że dopiero teraz coś tam ledwo ledwo wyczuwam. Może jestem jakimś dziwadłem.
Głowa dalej mi pęka ale robi się znośniej. Odebrałam sobie córkę wcześniej z przedszkola i tak sobie odpoczywamy.
Marbia u mnie druga ciąża i mam wrażenie że wszystko to co mówią o kolejnych ciążach to jakaś bzdura. Brzuch miał być szybciej i większy, jestem pewna że w pierwszej ciąży na tym etapie miałam bardziej widoczną ciążę. Ruchy miałam czuć szybciej a wydaje mi się że dopiero teraz coś tam ledwo ledwo wyczuwam. Może jestem jakimś dziwadłem.
Głowa dalej mi pęka ale robi się znośniej. Odebrałam sobie córkę wcześniej z przedszkola i tak sobie odpoczywamy.
Ooo, ja tez z Kielc, ale zamierzam rodzic na Kosciuszki, wiec niestety nie pomogę.Hej mamusie pytam wszędzie gdzie mogę czy jest jakaś mamusia z Kielc która mogła by mi pomóc a mianowicie szukam namiarów na jakąś położną ze szpitala na prostej. jeżeli któraś mamusia się orientuje w tym temacie PROSZĘ O POMOC! przeszukałam już wiele forów i różnych stron i nic nie mogę znaleźć. Pozdrawiam serdecznie wszystkie obecne i przyszłe mamusie!
Niestety o prostej slysze same zle opinie
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej, ja tez nie czuje jeszcze ruchów, a to 3 ciaza i tez mi przemknęło przez głowę ze coś nie "halo" ze mną, bo brzuch tez mam mniejszy niż poprzednimi razy. Jestem po 2 cc i zastanawiam się, czy 3 raz kończą ciąże szybciej z uwagi na mniejsza macice. Mam nadzieje, bo mi się niemiłosiernie dłuży mimo że pracuje. Co do pracy dzisiaj myślałam, ze w coś lub kogoś walne, do tego jestem dalej chora. Mysze jeszcze powiedzieć teściowej, ze jestem w ciąży, bi w końcu się i tak zorientuje, a ja już brzucha za bardzo i za długo wciągać nie mogę
reklama
Wycinaja blizne wiec druga blizna po cc jest dwa razy wieksza. Pierwszej blizny prawie nie bylo widac a druga szyli na okretke i 13 szwow bylo. Od biodra do biodra prawie.Jak to jest po drugim CC? Goi się tak samo czy wolniej, bo tam już jest zbliznowacona skóra?