reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej! Ja nic nie pisałam przez weekend bo mieliśmy komunię i tyle przygotowan ze glowa mala. W poniedziałek pojechaliśmy do rodziców meza i tak dlugi weekend zlecial. Właśnie wstaje i szykuje się do pracy. Trochę się stresuje no ale jakoś trzeba dać radę.

Gratuluję wszystkim udanych wizyt. :*

Ja już czuje pierwsze ruchy i to dość mocne.
Wcześniej nie byłam pewna czy to to ale teraz już nie mam wątpliwości. :)

Widzialyscie że już pojawił się wątek zamknięty? ;)

Dostaliście wiadomość od aniaslu? :)

Działa Wam wątek zamknięty? Mnie przez aplikacje kieruje na forum wrzesień 2005 i muszę włączyć przez komputer. Teraz jade do laboratorium. Zrobie to jak wrócę.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama

Działa Wam wątek zamknięty? Mnie przez aplikacje kieruje na forum wrzesień 2005 i muszę włączyć przez komputer. Teraz jade do laboratorium. Zrobie to jak wrócę.

Wątek zamknięty działa i zaczyna już żyć :)

Dziewczyny, witam się z rana.
Czy to możliwe żeby wymioty powróciły? W sobotę i dziś wymiotowalam zaraz po wstaniu. Do tego po każdym jedzeniu jest mi niedobrze. Nie wiem co mam myśleć :(
Mnie też z linka przez apke loguje do jakiegoś innego forum.
Miłego dnia wszystkim

Dziewczyny, witam się z rana.
Czy to możliwe żeby wymioty powróciły? W sobotę i dziś wymiotowalam zaraz po wstaniu. Do tego po każdym jedzeniu jest mi niedobrze. Nie wiem co mam myśleć :(
Mnie też z linka przez apke loguje do jakiegoś innego forum.
Miłego dnia wszystkim

Wejdź przez stronę www. Powinno działać.

Niestety znam przypadek wymiotów przez całe dwie ciąże :( oby Ciebie to ominęło!

Katia u mnie to samo ... daj znać jak znajdziesz jakieś rozwiązanie. Ja uciekam do pracy, wiec pewnie do późnego popołudnia.

Miłego dnia i udanych wizyt !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też wizyta dzisiaj i stres niestety jest. Chodzimy co miesiąc to czemu nie możemy przywyknąć tylko ciągle człowiek się martwi. Czekam żeby usłyszeć pięknie bijące serduszko.

Z tymi rozstępami to i dla mnie szok. Nic nic i raptem są. Ja też po pierwszej ciąży nic nie miałam. W drugiej pod koniec skóra nie wytrzymała koło pępka. Pamiętam jak czekałam końca ciąży żeby już nic więcej mi się nie zrobiło. Teraz raczej poprawy nie będzie.

reklama
Do góry