oleczkaa_1987
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Marika ja też sobie z mężem wzięłam ta europejska kartę ubezpieczenia.Tak w ogóle to hej dziewczyny nie odzywałam się dziś ale wracałam domku rodzinnego i jakoś tak nie było czasu, wszystko chyba nadrobiłam [emoji14] w razie czego dopytam hehe. mam do was pytanie, lecę niedługo do Oslo a później na tą Malte i zastanawiam się nad ubezpieczeniem europejskim, myślicie że warto? Czy któraś ma coś takiego?
Super są te spodnie szczuplutka jesteś.. Nie wiem czy ja nie powinnam wziąć M. U nas w h&m nie ma już ciążowych, więc tylko z internetu można zamówić.Eh No i skasował mi się post:/
@Mabi to leniuszek mały [emoji4] i testuje cierpliwość mamusi [emoji4] najważniejsze, ze wszystko jak trzeba [emoji106]
Ja mam spodnie z h&m są naprawdę ok. Ja mam rozmiar S są bardzo zgrabne ... jak na foto
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Maluję paznokcie, teraz mam np hybrydy, farbuję włosy co 5 tyg. u fryzjera, używam wszystkich tych samych kosmetyków co przed ciążą, tylko balsam zmieniłam z nawilżającego na ujędrniający. W poprzednich ciążach też tak robiłam.hej, dziewczyny czy malujecie paznokcie w ciazy? bo wszedzie pisza ze to zle wplywa na dzidzie.
Ja kupiłam na zalando takie i o dziwo w tej cenie przyszedł dwupak.Super są te spodnie szczuplutka jesteś.. Nie wiem czy ja nie powinnam wziąć M. U nas w h&m nie ma już ciążowych, więc tylko z internetu można zamówić.
Ja sprawę z wózkiem przy obu synkach rozwiązywałam w ten sposób, że codziennie rano mąż wychodząc do pracy znosił mi wózek na parter. Mieszkam na drugim piętrze. Pewnie teraz będzie tak samo.ja też sie zastanawiam czy nie chustować dziecka bo będe mieć ciężko musze córke do przedszkola zaprowadzać i odbierać, zakupy na obiad no i 3 piętro bez windy nie wiem jak to ogarne z wózkiem a nie wiem jak sie chustuje i czy zrobie to dobrze żeby mi dziecko nie wypadło