reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

:)
w57v3e3koaz4x3nq.png

reklama
Tak w ogóle to hej dziewczyny :) nie odzywałam się dziś ale wracałam domku rodzinnego i jakoś tak nie było czasu, wszystko chyba nadrobiłam [emoji14] w razie czego dopytam hehe. mam do was pytanie, lecę niedługo do Oslo a później na tą Malte i zastanawiam się nad ubezpieczeniem europejskim, myślicie że warto? Czy któraś ma coś takiego?

w57v3e3koaz4x3nq.png
A Marika ja też sobie z mężem wzięłam ta europejska kartę ubezpieczenia.
Poszliśmy do NFZ wypelnilismy wniosek, poszliśmy do stanowiska, gdzie pani od razu wydała nam tą kartę :)

Eh No i skasował mi się post:/

@Mabi to leniuszek mały [emoji4] i testuje cierpliwość mamusi [emoji4] najważniejsze, ze wszystko jak trzeba [emoji106]

Ja mam spodnie z h&m są naprawdę ok. Ja mam rozmiar S są bardzo zgrabne ... jak na foto

1496424092-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super są te spodnie :) szczuplutka jesteś.. :) Nie wiem czy ja nie powinnam wziąć M. U nas w h&m nie ma już ciążowych, więc tylko z internetu można zamówić.

hej, dziewczyny czy malujecie paznokcie w ciazy? bo wszedzie pisza ze to zle wplywa na dzidzie.
Maluję paznokcie, teraz mam np hybrydy, farbuję włosy co 5 tyg. u fryzjera, używam wszystkich tych samych kosmetyków co przed ciążą, tylko balsam zmieniłam z nawilżającego na ujędrniający. W poprzednich ciążach też tak robiłam.

reklama
ja też sie zastanawiam czy nie chustować dziecka bo będe mieć ciężko musze córke do przedszkola zaprowadzać i odbierać, zakupy na obiad no i 3 piętro bez windy nie wiem jak to ogarne z wózkiem a nie wiem jak sie chustuje i czy zrobie to dobrze żeby mi dziecko nie wypadło
Ja sprawę z wózkiem przy obu synkach rozwiązywałam w ten sposób, że codziennie rano mąż wychodząc do pracy znosił mi wózek na parter. Mieszkam na drugim piętrze. Pewnie teraz będzie tak samo.

Do góry