Ufff dobrze że z Maluszkami ok. A z tą szyjką to pewnie od sprzętu zależy i od lekarza.Sprawdzał czy wody nie odpływają. Ale na szczęście nie. Szyjka też zamknięta. Jedynie martwi mnie bo wczoraj miała 4.3 a dzisiaj ma 3.7mm i puls jednego malucha to 157
reklama
Emsi*
Fanka BB :)
Sprawdzał czy wody nie odpływają. Ale na szczęście nie. Szyjka też zamknięta. Jedynie martwi mnie bo wczoraj miała 4.3 a dzisiaj ma 3.7mm i puls jednego malucha to 157
Dobrze, ze wszystko ok. Uspokoiłas się troszkę?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi*
@Antonia2016 powodzenia jutro na wizycie i nie wychodź dopóki płci nie poda [emoji12] ... trzymam kciuki za muszelkę [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale super Moje jeszcze do mnie pukaMała po raz pierwszy zasunela prawdziwe mocne kopniaczki! [emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]
Czułam ja nawet teraz jak myłam zeby. Wcześniej się balsamowalam i dotykałam brzuszka [emoji173]️ doczekałam się w końcu wyraźnych ruchów. Cudowne!!!
U mnie to mąż jest głównym specjalista od kąpieli, ale od czasu do czasu i ja kapie
Idziemy czytać bajkę przed snem
W ogóle bardzo, ale to bardzo Wam dziękuje za troskę i wsparcie w ostatnich dniach to bardzo miłe, ze się troszczylyscie o nas
W Diagenie, a Ty? jestem zadowolonaEwka.k mam pytanie gdzie wykonywalas badania prenatalne w szczecinie? Bo być może tam gdzie ja wiem ze wykonują je tylko w dwóch miejscach.
Kaśka_96 całe szczęście że ginekologiczne jest ok!!
Kaska_96
Tak. Ale nadal siedzę na SOR i robią mi badania zobaczymy co wyjdzie
Myszka90
Trzymaj się Kasia. Dobrze z maleństwem wszystko ok.
Ja dzisiaj dostałam wyprawkę od bratowej z rzeczy których synek ich już wyrósł jutro wszystko przebiore, ale też i zamówię co nieco z h&m
Jakby któraś Mama nie wiedziała to do 4 czerwca jest darmowa dostawa i 20% rabatu od kwoty na rachunku dla klubowiczów, wiec wystarczy założyć konto w sklepach stacjonarnych również obowiązuje promocja
Milej nocy
Ja dzisiaj dostałam wyprawkę od bratowej z rzeczy których synek ich już wyrósł jutro wszystko przebiore, ale też i zamówię co nieco z h&m
Jakby któraś Mama nie wiedziała to do 4 czerwca jest darmowa dostawa i 20% rabatu od kwoty na rachunku dla klubowiczów, wiec wystarczy założyć konto w sklepach stacjonarnych również obowiązuje promocja
Milej nocy
Ostatnia edycja:
Borysiatko
A nie 20%?Trzymaj się Kasia. Dobrze z maleństwem wszystko ok.
Jakby któraś Mama nie wiedziała to do 4 czerwca jest darmowa dostawa i 40% rabatu od kwoty na rachunku dla klubowiczów, wiec wystarczy założyć konto w sklepach stacjonarnych również obowiązuje promocja
Milej nocy
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Cześć!
Kasiu cieszę się, ze z Maluszkami wszystko ok. Bardzo dobrze, ze pojechałaś do szpitala.
Jeśli chodzi o szyjkę to mógł być błąd pomiaru, albo po prostu inaczej byłaś ułożona.
Dwa tygodnie temu moja szyjka ma 5cm
We wtorek ma 4,1 cm
W środę ma 5 cm
Także spokojnie
Dziewczyny w końcu włączę komputer i odczytam Wasze wiadomości. Duuuuzo tego do wieczora podam Wam listę osób, które chcą przejść a forum zamknięte.
Kasiu cieszę się, ze z Maluszkami wszystko ok. Bardzo dobrze, ze pojechałaś do szpitala.
Jeśli chodzi o szyjkę to mógł być błąd pomiaru, albo po prostu inaczej byłaś ułożona.
Dwa tygodnie temu moja szyjka ma 5cm
We wtorek ma 4,1 cm
W środę ma 5 cm
Także spokojnie
Dziewczyny w końcu włączę komputer i odczytam Wasze wiadomości. Duuuuzo tego do wieczora podam Wam listę osób, które chcą przejść a forum zamknięte.