Karolka2106
Fanka BB :)
To dobrze że jedziesz, daj znać po.Jadę na pogotowie.
Zawroty głowy niedobrze ból brzucha i kręgosłupa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobrze że jedziesz, daj znać po.Jadę na pogotowie.
Pewnie jedź dla pewności czy wszystko ok. Daj znać później.Jadę na pogotowie.
Mi tylko raz nie zrobił, jak byłam kilka dni po prenatalnym a chodzę na NFZDziwny... oszalalabym jak bym nie miała usg na każdej wizycie
To jedz do szpitala, pasy Ci nie scisnely mocno brzucha?Najgorsze że zaczyna mi się robić słabo i boli mnie brzuch
130 zł.Jesli nie czujesz sie bezpiecznie pod opieka tego gina to zmien. Ile placisz za wizyte? Ja mam wizyty co 4 tyg, na kazdej usg, badanie szyjki, pobrana cytologia, ph pochwy. I na kazdea wizyte minimum morfologia i mocz.
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie, upewnisz się.Jadę na pogotowie.
Jedz na IP. Powiedz o wszystkim będziesz mieć podkładkę tak na wszelki wypadek.. nawet w przyszłości by pociągnąć ja do ubezpieczenia na siebie.Najgorsze że zaczyna mi się robić słabo i boli mnie brzuch
Ja na każdej wizycie mówię lekarzowi ze chce sprawdzic czy nie ma nowego krwiaka... zawsze dziala hehe... nie no tak powaznie to on sam tez chce zawsze sprawdzić.No i nie udało mi się namówić lekarza na usg ;( powiedział że nie ma potrzeby a jeśli chodzi o płeć to że za wczesnie i może się pomylić... jej żałuję już wyboru lekarza... trudno dobrze ze zmadrzalam i kupiłam detektor bo bym zwariowala z niewiedzy czy z moim małżeństwem jest ok.