reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

No i nie udało mi się namówić lekarza na usg ;( powiedział że nie ma potrzeby a jeśli chodzi o płeć to że za wczesnie i może się pomylić... jej żałuję już wyboru lekarza... trudno dobrze ze zmadrzalam i kupiłam detektor bo bym zwariowala z niewiedzy czy z moim małżeństwem jest ok.

3jgx3e3k9n678rt6.png
Ale chodzisz na nfz czy prywatnie?

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
chciałabym ludziom pokazać co na temat ich wścipdkości myślę, siper mieć to w nosie, co inni mówią
ale jak siebie widzę w lustrze to wymiękam...chciałabym być szcxuplejsza, ale nie chodzi o brzuch, mam postawne nogi, uda ogromniaste, których szczerze niecierpie
ale obiadki to mi się po nocy śnią, więc nie mam się co dziwić

zaraz się zbieram na wizytę

jeśli rzeczywiście kwaśne jest na dziewczynkę to na bank ją mam w brzuchu i będzie Abigail, trochę dziwnie, ale jakoś mężowi pasuje, a to on miał wybierać/decydować

i z wzajemnością wszystkiego najlepszego dla waszych pociech w ich wyjątkowym dniu
Nie wiem czy Cię pociesze ale ja jestem szczupła a i tak nie mogę patrzeć na siebie. Jestem w 18 tyg a brzuch mam jakbym miała za moment urodzic co będzie dalej. Cieszę się że z malenstwem wszystko dobrze ale ten ogromny brzuch ciągnie mnie już.

chciałabym ludziom pokazać co na temat ich wścipdkości myślę, siper mieć to w nosie, co inni mówią
ale jak siebie widzę w lustrze to wymiękam...chciałabym być szcxuplejsza, ale nie chodzi o brzuch, mam postawne nogi, uda ogromniaste, których szczerze niecierpie
ale obiadki to mi się po nocy śnią, więc nie mam się co dziwić

zaraz się zbieram na wizytę

jeśli rzeczywiście kwaśne jest na dziewczynkę to na bank ją mam w brzuchu i będzie Abigail, trochę dziwnie, ale jakoś mężowi pasuje, a to on miał wybierać/decydować

i z wzajemnością wszystkiego najlepszego dla waszych pociech w ich wyjątkowym dniu
Ja miałam z synem ochotę na kwaśne więc nie ma reguły ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Czy widzicie taką zależność jednej płci? Że jak ktoś ma chłopca to drugi będzie chlopiec i na odwrót? Mniej jest parek :-)

Mam nadzieję ze to prawda bo chciałabym drugiego synka mąż też ☺ chociaż jeśli będzie córeczka to będę się cieszyć oby tylko dotrwać do listopada. Mam nadzieję ze dowiemy się 6 czerwca na wizycie bo ostatnio schował to co ma między nóżkami ☺

xnw40tc7sy506vxn.png

Hej

Przyszłam zobaczyć czy Katia już w domu ;-) ;) widze że dobre wieści :tak:

Te które maja małe brzuszki powinny się cieszyć, bo wielkość brzucha w dużej mierze zależy od kondycji mięśni brzucha (w kolejnych ciążach mięsnie są słabsze i brzuch pojawia się wcześniej). Ja miesiac przed zajsciem w ciąże wzięłam się za siebie i zaczęłam ćwiczyć, ale na szczeście zobaczyłam dwie kreski i mialam wymówkę żeby przerwać ćwiczenia :cool2:

Majeczka ciesze się, że z Twoim małżeństwem ok, bo ja ciągle kłócę się z A. :-D
Dziwny lekarz...ja nie wyobrazam sobie wizyty bez USG. W środę mam wizytę i już przebieram nogami, bo chce wiedzieć kto we mnie mieszka :tak:

Witam nowe mamusie i gratuluję wszystkim pozytywnych wiadomości po wizytach :tak:

Idą kąpać i kłaść spac Alanka :) nie lubię jak A. ma drugie zmiany, bo na pierwszych to on kąpie go i usypia :laugh2:

Ale chodzisz na nfz czy prywatnie?

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Prywatnie. Zastanawiam się czy zmienić lekarza. Badania tez sporadycznie zleca. Za pierwszym razem sama przyszłam z kompletem badań. I od tego czasu zlecił mi raz mocz i na następną wizytę też mam zrobić tylko mocz.

3jgx3e3k9n678rt6.png

Hej

Przyszłam zobaczyć czy Katia już w domu ;-) ;) widze że dobre wieści :tak:

Te które maja małe brzuszki powinny się cieszyć, bo wielkość brzucha w dużej mierze zależy od kondycji mięśni brzucha (w kolejnych ciążach mięsnie są słabsze i brzuch pojawia się wcześniej). Ja miesiac przed zajsciem w ciąże wzięłam się za siebie i zaczęłam ćwiczyć, ale na szczeście zobaczyłam dwie kreski i mialam wymówkę żeby przerwać ćwiczenia :cool2:

Majeczka ciesze się, że z Twoim małżeństwem ok, bo ja ciągle kłócę się z A. :-D
Dziwny lekarz...ja nie wyobrazam sobie wizyty bez USG. W środę mam wizytę i już przebieram nogami, bo chce wiedzieć kto we mnie mieszka :tak:

Witam nowe mamusie i gratuluję wszystkim pozytywnych wiadomości po wizytach :tak:

Idą kąpać i kłaść spac Alanka :) nie lubię jak A. ma drugie zmiany, bo na pierwszych to on kąpie go i usypia :laugh2:
Ooo to tak jak u nas ;) jak mąż ma 1 zmianę to tez ogarnia młodego w kąpieli ;) U tylko myje mu włosy.

hchy43r8h8l5x99d.png

Prywatnie. Zastanawiam się czy zmienić lekarza. Badania tez sporadycznie zleca. Za pierwszym razem sama przyszłam z kompletem badań. I od tego czasu zlecił mi raz mocz i na następną wizytę też mam zrobić tylko mocz.

3jgx3e3k9n678rt6.png
Pomysl O zmianie. Ja póki co też tylko mocz robię ale cały komplet badań miałam zlecony na 1 wizycie.

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry