reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Eh telefon moi dziwne słowa podpowiada a w sumie pisałam na światłach. ....

3jgx3e3k9n678rt6.png
Jesli nie czujesz sie bezpiecznie pod opieka tego gina to zmien. Ile placisz za wizyte? Ja mam wizyty co 4 tyg, na kazdej usg, badanie szyjki, pobrana cytologia, ph pochwy. I na kazdea wizyte minimum morfologia i mocz.

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny coś chyba kiepsko reaguje na falvit. Jak nie zatwardzenie to biegunka. Ja go biorę na wieczór, by nie czuć tego witaminowego posmaku w ciagu dnia. Macie jakies rady?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mała po raz pierwszy zasunela prawdziwe mocne kopniaczki! [emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]

Czułam ja nawet teraz jak myłam zeby. Wcześniej się balsamowalam i dotykałam brzuszka [emoji173]️ doczekałam się w końcu wyraźnych ruchów. Cudowne!!!

U mnie to mąż jest głównym specjalista od kąpieli, ale od czasu do czasu i ja kapie :)

Idziemy czytać bajkę przed snem :)

W ogóle bardzo, ale to bardzo Wam dziękuje za troskę i wsparcie w ostatnich dniach :) to bardzo miłe, ze się troszczylyscie o nas :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mamusie!
Ja super zakończyłam ten dzien.
Wracając od mamy jakąś starą rura za przeproszeniem zajechała nam drogę auto do naprawy.
Z nerwów nie mogę się uspokoic , pobolewa mnie brzuch i nie wiem czy nie pojechać na IP
Spisaliśmy z nią oświadczenie, karetki nie wzywaliśmy.

dziwne że nie słuchał tętna, ja pierwszą ciąże prowadziłam u lekarza który nie miał usg w gabinecie ale za to miał detektor i słuchał tetna na każdej wizycie ☺
To właśnie ja mam tak teraz. Właściwie to każdą ciążę tak miałam, bo to ta sama lekarka. Cóż mój wybór ale brakuje mi usg.

reklama
Do góry