reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Lola nawet mozesz poczekac do 22tc, zalezy od wielkosci dziecka I jego temperamentu.

Agigi, ja tez mam brzuch wysoko, bo flaki sie przesuwaja w gore ;) a dzidzia sobie mieszka nad spojeniem, tam gdzie mam najmniej wystajace ;) kazda kobieta ma tak samo macice, ona rosnie od dolu I powieksza sie, nigdzie w calosci sie nie przemieszcza ;)

reklama
Lola nawet mozesz poczekac do 22tc, zalezy od wielkosci dziecka I jego temperamentu.

Agigi, ja tez mam brzuch wysoko, bo flaki sie przesuwaja w gore ;) a dzidzia sobie mieszka nad spojeniem, tam gdzie mam najmniej wystajace ;) kazda kobieta ma tak samo macice, ona rosnie od dolu I powieksza sie, nigdzie w calosci sie nie przemieszcza ;)

Wiem tylko u mnie jest to dość wysoko. Mam mięśniaka który jest u trzonu macicy, zachodzi na szyjkę i jest wysoko. można go wyczuć pod palcem. Lekarka też tak mówi. Taka mam dziwną budowę a cc to mam zagwarantowaną bo dziecko nie przejdzie.

No i nie udało mi się namówić lekarza na usg ;( powiedział że nie ma potrzeby a jeśli chodzi o płeć to że za wczesnie i może się pomylić... jej żałuję już wyboru lekarza... trudno dobrze ze zmadrzalam i kupiłam detektor bo bym zwariowala z niewiedzy czy z moim małżeństwem jest ok.

3jgx3e3k9n678rt6.png

No i nie udało mi się namówić lekarza na usg ;( powiedział że nie ma potrzeby a jeśli chodzi o płeć to że za wczesnie i może się pomylić... jej żałuję już wyboru lekarza... trudno dobrze ze zmadrzalam i kupiłam detektor bo bym zwariowala z niewiedzy czy z moim małżeństwem jest ok.

3jgx3e3k9n678rt6.png
Dziwny... oszalalabym jak bym nie miała usg na każdej wizycie

hchy43r8h8l5x99d.png

3jgx3e3k9n678rt6.png

Dla nas wizyty bez usg tak naprawdę mało co wnoszą.
Szkoda, ze nie zrobił.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

@Majeczka85 ja ostatnio też nie miałam usg, a następną wizyta dopiero na koniec czerwca. Dlatego też sobie kupiłam detektor bo wciąż się martwię czy wszystko ok.

Dziewczyny ratujcie alergia coraz bardziej mnie męczy:( nos mam tak zapchany że masakra :(

reklama
dziwne że nie słuchał tętna, ja pierwszą ciąże prowadziłam u lekarza który nie miał usg w gabinecie ale za to miał detektor i słuchał tetna na każdej wizycie ☺

Do góry