bardzo pozytywna wiadomość na dobranoc! Gratulacje, córcia i synuś, idealnieDziewczyny wróciłam z IP
Wszystko w porządku szyjka 4,3 cm
Maluchy rosną na 90% będzie parka !! [emoji7][emoji7]
Muszę troszkę więcej odpoczywać
Przepisał mi duphaston magnez i mówi że będzie ok ;*
reklama
pudrowaona5
Fanka BB :)
To supergratuluje parkiDziewczyny wróciłam z IP
Ide spac buzka
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze że wszystko ok no i wymarzona parka superDziewczyny wróciłam z IP
Kaska gratuluje parki! odpoczywaj teraz
Dziewczyny tez tak macie, ze jak za dlugo siedzicie w jakies pozycji to ciezko wstac? Czuje jak bym zastygla I nie moge sie wyprostowac, bo cos mi uwiera w podbrzuszu. Zazwyczaj mam wtedy pelen pecherz I probuje dojsc do kibelka.
Dziewczyny tez tak macie, ze jak za dlugo siedzicie w jakies pozycji to ciezko wstac? Czuje jak bym zastygla I nie moge sie wyprostowac, bo cos mi uwiera w podbrzuszu. Zazwyczaj mam wtedy pelen pecherz I probuje dojsc do kibelka.
Dziewczyny wróciłam z IP
Super, super, super!!!!!
Kaska gratuluje parki! odpoczywaj teraz
Oj ja tak mam!
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Znam to, u mnie przy wstawaniu z pełnym pęcherzem albo przy wzdęciachDziewczyny tez tak macie, ze jak za dlugo siedzicie w jakies pozycji to ciezko wstac? Czuje jak bym zastygla I nie moge sie wyprostowac, bo cos mi uwiera w podbrzuszu. Zazwyczaj mam wtedy pelen pecherz I probuje dojsc do kibelka.
Adrianna.em
Hej
@Kaska_96 Gratuluję parki!! Ale czad
@Mycha07 też tak czasem mam przy pełnym pęcherzu
Ja dzisiaj w ogóle nie mogłam spać, a to mnie obudził pies, a to głód, potem siku... wstałam w rezultacie o 5 jak zawsze. Ale nawet nie jestem jakoś zmęczona, przynajmniej narazie.
Ja dzisiaj świętuję podwójnie - Dzień Dziecka i urodziny mojego M.
@Kaska_96 Gratuluję parki!! Ale czad
@Mycha07 też tak czasem mam przy pełnym pęcherzu
Ja dzisiaj w ogóle nie mogłam spać, a to mnie obudził pies, a to głód, potem siku... wstałam w rezultacie o 5 jak zawsze. Ale nawet nie jestem jakoś zmęczona, przynajmniej narazie.
Ja dzisiaj świętuję podwójnie - Dzień Dziecka i urodziny mojego M.
Lola94
Czesc dziewczyny! Nie odzywalam sie wczoraj bo mialam bardzo ciezki dzien. Szkoda, ze w ciazy musza Nas spotykac nieprzyjemne sytuacje.
Tak bardzo nie chcialabym stresowac mojego maluszka i moc wreszcie odpoczac bez zadnych spraw na glowie, ale zapowiada sie, ze jeszcze dlugo bede miala napiety grafik
Powiem Wam, ze tez co jakis czas robi mi sie twardy brzuch ale zazywam duza dawke magnezu i jak na razie chyba pomaga
89Katia wiedzialam, ze wszystko bedzie dobrze i przeogromnie sie ciesze ze jest w porzadku u Ciebie
Kaska_96 Gratuluje Ci z calego serca!
Tak bardzo nie chcialabym stresowac mojego maluszka i moc wreszcie odpoczac bez zadnych spraw na glowie, ale zapowiada sie, ze jeszcze dlugo bede miala napiety grafik
Powiem Wam, ze tez co jakis czas robi mi sie twardy brzuch ale zazywam duza dawke magnezu i jak na razie chyba pomaga
89Katia wiedzialam, ze wszystko bedzie dobrze i przeogromnie sie ciesze ze jest w porzadku u Ciebie
Kaska_96 Gratuluje Ci z calego serca!
reklama
@Karolka2106 ale juz jestes obkupiona wow!! Z
Twojego suwaczka patrze ze jesteśmy a podobnym etapie - jutro zaczynam 16 tydz Ja po wakacjach zacznę gromadzić
Rzeczy
@Kaska_96 ale super ze masz
Parke ) ale najwazniejsze ze wszystko ok
Ja juz nie Śpię Od godz 5 :/ nie moge ostatnio spac a przez wczorajsze emocje to juz w ogole
Bede miec córeczkę )) mam Juz synka wiec bedzie równowaga wszystko z mała ok, ale zeby nie było kolorowo mam krwiaka - który co
Prawda jest juz na ' wyczyszczeniu' ale i
Tak sie troche martwię:/ dostałam luteinę i
Podwójna dawkę duphastonu. No i reżim kanapowo- szezlongowy jak to mowi
Mój gin ale
Tez bez przesady - ostatnie badania mówią ze przy krwinkach ciagle leżenie
Nie jest wskazane
- ale trzeba na siebie uważać ...zwolnienie juz bede ciągnąć pewnie do końca ciazy i w sumie sie cieszę
Takze zawiozę syna do pkola wstąpię po truskawki i z ksiazka na Balkonie spędzam dzisiejszy dzień
Udanego Dnia Dziecka
Twojego suwaczka patrze ze jesteśmy a podobnym etapie - jutro zaczynam 16 tydz Ja po wakacjach zacznę gromadzić
Rzeczy
@Kaska_96 ale super ze masz
Parke ) ale najwazniejsze ze wszystko ok
Ja juz nie Śpię Od godz 5 :/ nie moge ostatnio spac a przez wczorajsze emocje to juz w ogole
Bede miec córeczkę )) mam Juz synka wiec bedzie równowaga wszystko z mała ok, ale zeby nie było kolorowo mam krwiaka - który co
Prawda jest juz na ' wyczyszczeniu' ale i
Tak sie troche martwię:/ dostałam luteinę i
Podwójna dawkę duphastonu. No i reżim kanapowo- szezlongowy jak to mowi
Mój gin ale
Tez bez przesady - ostatnie badania mówią ze przy krwinkach ciagle leżenie
Nie jest wskazane
- ale trzeba na siebie uważać ...zwolnienie juz bede ciągnąć pewnie do końca ciazy i w sumie sie cieszę
Takze zawiozę syna do pkola wstąpię po truskawki i z ksiazka na Balkonie spędzam dzisiejszy dzień
Udanego Dnia Dziecka