reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Tez sie zastanawiam od kiedy dziecko ma czkawke ;) pamietam jak bylam pod pieta pod ktg I mala dostala czkawki, ktg oszalalo I jeszcze glisno byl nastawiony I niezly halaS byl :)

reklama
A jest możliwość jeszcze dołączyć ? :)
Pewnie czemu nie :)

3jgx3e3kabw7uupr.png

Ja karmiłam długo, pierwszego syna 13 miesięcy, drugiego 2 lata, trzeciego 2,5 roku, ale nie dlatego ze to lubiłam tylko że byli do karmienia przywiązani ;) Teraz zamietrzam po miesiacu, gdy juz dobrze nauczy się ssać, sporadycznie zaczać podawać butelkę, by czasem móc odsapnąć ;) i tez kupię smiczek by móc się ratować w roznych sytuacjach. Choc z tym zawsze był u nas problem.. bo dziecko nauczone do piersi nagle dostaje jakąś gumę do zucia to wiadomo-bunt i wypluwanie .. ;)

oar89n7312bz9t17.png

Mycha moja Lenka miała bardzo często czkawką ale to chyba na dużo późniejszym etapie ciąży z tego co pamiętam

Lena_89 można jeszcze dołączyc do grupy na fb? W ten sposób dużo łatwiej o zdjęcia brzuszka czy usg bo ja korzystam tylko z telefonu

hej dziewczynki!
ale zazdroszczę tym, które sa juz na zwolnieniu, ja dzisiaj 10 h w robocie, bo miałam zebranie i padam......Poza tym teraz mega wkurzają mnie osoby, które chodzą chore. Normalnie dziąła to na mnie jak płachta na byka, a jestem już po jednym przeziebieniu i boję się kolejnych....A ludzie chodza chorzy kaszlą i mają w d.... czy kogoś zarażą czy nie....

A co do piersi.... dziewczyny u mnie jakas masakra.... poprzednio tak nie rosły..... jak zdejmuję stanik to po prostu cierpię, tak mnie boli..... są ogromne, wyglądają jak silikonowe bomby. Mój facet dostaje fioła, a ja nie pozwalam się dotknąć bo wyję przy najmniejszym dotknięciu.
Tez strasznie nie lubie szczegolnie jak w sklepie ktos stoi za mna w kolejce i nie zaslaniajac buzi kaszle prosto na mnie ;/

Witajcie dziewczyny :) od 3 dni mam takie uczucie że z konkretnej strony jakby rozpręża mi brzuch i gdy dotkne tego miejsca to brzuch jest twardy a troszkę dalej od tego miejsca jest mieciutki. Czy to jest skurcz jakiś czy dzidzia tak jest wyczuwalna i się wypina?? :) mialyscie bądź macie tak?

Jeszcze taka informacja odnośnie wiadomości, które do mnie wysłałyście :)

Wszystkie odczytam jutro i zrobię listę osób, które do mnie napisały. Listę dam Wam do zaakceptowania :)

Forum zamknięte ruszy od 1 czerwca :)
A to forum będzie tu czy na fb ? Bo troszkę się zgubiłem ;)

3jgx3e3k9n678rt6.png

reklama
Do góry