reklama
Danielkowa
Fanka BB :)
Ja karmiłam długo, pierwszego syna 13 miesięcy, drugiego 2 lata, trzeciego 2,5 roku, ale nie dlatego ze to lubiłam tylko że byli do karmienia przywiązani Teraz zamietrzam po miesiacu, gdy juz dobrze nauczy się ssać, sporadycznie zaczać podawać butelkę, by czasem móc odsapnąć i tez kupię smiczek by móc się ratować w roznych sytuacjach. Choc z tym zawsze był u nas problem.. bo dziecko nauczone do piersi nagle dostaje jakąś gumę do zucia to wiadomo-bunt i wypluwanie ..
Kaska_96
W jaki sposób ?Pewnie czemu nie
Ilona 88
To ja też bym chciałaPewnie czemu nie
Izabella81
Mycha moja Lenka miała bardzo często czkawką ale to chyba na dużo późniejszym etapie ciąży z tego co pamiętam
Lena_89 można jeszcze dołączyc do grupy na fb? W ten sposób dużo łatwiej o zdjęcia brzuszka czy usg bo ja korzystam tylko z telefonu
Lena_89 można jeszcze dołączyc do grupy na fb? W ten sposób dużo łatwiej o zdjęcia brzuszka czy usg bo ja korzystam tylko z telefonu
Tez strasznie nie lubie szczegolnie jak w sklepie ktos stoi za mna w kolejce i nie zaslaniajac buzi kaszle prosto na mnie ;/hej dziewczynki!
ale zazdroszczę tym, które sa juz na zwolnieniu, ja dzisiaj 10 h w robocie, bo miałam zebranie i padam......Poza tym teraz mega wkurzają mnie osoby, które chodzą chore. Normalnie dziąła to na mnie jak płachta na byka, a jestem już po jednym przeziebieniu i boję się kolejnych....A ludzie chodza chorzy kaszlą i mają w d.... czy kogoś zarażą czy nie....
A co do piersi.... dziewczyny u mnie jakas masakra.... poprzednio tak nie rosły..... jak zdejmuję stanik to po prostu cierpię, tak mnie boli..... są ogromne, wyglądają jak silikonowe bomby. Mój facet dostaje fioła, a ja nie pozwalam się dotknąć bo wyję przy najmniejszym dotknięciu.
Witajcie dziewczyny od 3 dni mam takie uczucie że z konkretnej strony jakby rozpręża mi brzuch i gdy dotkne tego miejsca to brzuch jest twardy a troszkę dalej od tego miejsca jest mieciutki. Czy to jest skurcz jakiś czy dzidzia tak jest wyczuwalna i się wypina?? mialyscie bądź macie tak?
Majeczka85
A to forum będzie tu czy na fb ? Bo troszkę się zgubiłemJeszcze taka informacja odnośnie wiadomości, które do mnie wysłałyście
Wszystkie odczytam jutro i zrobię listę osób, które do mnie napisały. Listę dam Wam do zaakceptowania
Forum zamknięte ruszy od 1 czerwca
reklama
Z tego co mi wiadomo to zamknięte forum tu na babyboomA to forum będzie tu czy na fb ? Bo troszkę się zgubiłem