reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

hej dziewczyny,
ja trochę mniej się odzywam, ale też Was regularnie czytam. Dzisiaj cały dzień na zakupach , a potem na dworku.
Szczerze mówiąc to mam problem z ciuchami :/ nosze rozmiar S, ale te ciążowe są jeszcze zbyt obszerne, spodnie kupiłam malutkie a i tak mi z dupy spadają :/ a z kolei jak biorę wieksze rozmiary to mam wrażenie, że wyglądam jak w worku. Jakoś w ogóle się przestawić na nowe warunki nie umiem :/ Nie widzę siebie w nowej formie ;p
@LayDeeK ja tydzień temu byłam chora , zatoki i gardło, więc z wypróbowanych metod :
na gardło tantum verde w psikadełku, nawilżająco tabletki isla. Herbaty z cytryną. Odradzam Wam wszelki słodzone soki i miody, bo wbrew wszystkiemu dodawanie sobie cukrów w chorobie ma odwrotny skutek niż pomaganie, bo wirusy się żywią cukrami.
Wzmacniająco sok z aronii niesłodzony, chrzan do kanapek. Czosnek mnie odrzuca w ciąży....
Na katar płukanie nosa solą morską.

@estrelicia gratuluje pierwszych ruchów, u mnie dalej nic, coś tam niby puknie niby stuknie, ale nie mogę powiedzieć na sto procent że to dziecko, mozliwe że sobie wmawiam :)

reklama
Ale jestem zmęczona...jazda 2h samochodem dzisiaj mnie wykończyła. Juz pod koniec to ledwo siedziałam w samochodzie. A i tak zrobiliśmy jeden przystanek.

Ale mimo wszystko dzień udany :) pogoda była piękna :)

Katia ja mam 168cm wzrostu. Sukienkę noszę i do płaskich i do butow na obcasie :) (te na razie odstawione, a tak lubię na szpilkach chodzić :) )

3jgx43r8ceekwbv1.png

Hej dziewczyny ! Ja akurat na urlopie w Polsce wiec nie mam czasu teraz za bardzo pisac.
Super pogoda no i w koncu czas mozna z rodzinka spedzic [emoji4]
Przyjechalismy autem- 27 h- nigdy wiecej w ciazy.. Na szczescie wracamy samolotem [emoji2]
No i najwazniejsze! Bylismy u polskiego ginekologa na usg i bedzie chlopiec [emoji7] [emoji7] caly czas czulam, ze to dziewczynka a tu taka niespodzianka- bedzie Igorek [emoji1]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej!

Lena co się stało? Chodzi o jakaś osobę publiczna jesli o nikogo z forum?

Emsi ja tez mam beznadziejna cerę. Ratuje się makijażem. Bez wyglada beznadziejnie. Koleżanki pocieszają, ze to mija wraz ze wzrostem ciąży. Oby :p w pierwszej ciąży cerę miałam boska.
Kiedy masz polowkowe? :) my zawsze mamy jakoś podobnie wizyty

Myszka dzięki za info! A nie prześwituje ta sukienka? Ja mam 171cm wiec podobnie :)

Hugins gratuluje serdecznie Syneczka :) korzystajcie z pięknej pogody i ładujcie baterie :)

Dziś wyjątkowo mąż jest w pracy, wiec jesteśmy z małym sami na placu boju. Na obiad zrobie pulpeciki i pewnie później pójdziemy do parku.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ! Ja akurat na urlopie w Polsce wiec nie mam czasu teraz za bardzo pisac.
Super pogoda no i w koncu czas mozna z rodzinka spedzic [emoji4]
Przyjechalismy autem- 27 h- nigdy wiecej w ciazy.. Na szczescie wracamy samolotem [emoji2]
No i najwazniejsze! Bylismy u polskiego ginekologa na usg i bedzie chlopiec [emoji7] [emoji7] caly czas czulam, ze to dziewczynka a tu taka niespodzianka- bedzie Igorek [emoji1]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję synka :-) mój najstarszy syn ma tak na imię :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Witam się niedzielnie :)
jak samopoczucie?
I mnie póki co jest ok. Mezus z samego rana zrobił kawkę i śniadanko :) zapowiada się słoneczny dzień

hchy43r8h8l5x99d.png

Dziś ma być 27 w cieniu, więc zamierzamy pewnie do łazienek uderzyć, bo tam pod drzewami cień będzie, a szkoda w domu siedzieć w taką pogodę. Wczoraj wieczorem i dziś rano wydawało mi się, że poczułam maleństwo, takie delikatne pojedyncze puknięcia. Nawet pod ręką je wyczułam :) Oby to było to, bo po tej amnio bardzo się stresuję czy z dzieckiem oby na pewno ok. Zresztą 1,2 czerwca powinny być już wyniki.

cześć dziewczyny ☺

pogoda piękna ide sie dziś opalać ☺ a raczej wypalić ciążowe niedoskonałaści z cerą ☺

@LayDeeK mnie na gardło lekarz przepisał płukanie szałwią ( o dziwo pomaga ) ☺
gratuluje super oceny ☺

@ann9 ja też tak mam, jak siedze za długo na krześle albo jak sie schylam ☺ tłumacze sobie to tak że macice gniote

Hej wszystkim w tę słoneczną niedzielę. ;)
Ja dzisiaj jakoś nie w humoru, stresuje się czy z dzieciaczkami wszystko w porządku. Taki wewnętrzny niepokój mnie dopadł. A USG mam dopiero 12.06 oszaleje do tego czasu :(

reklama
@89Katia tez się pocieszam, ze w końcu zacznie mijać [emoji4] tylko na te moment chyba idzie w stronę kulminacji [emoji33]
Tak podobnie jak zawsze [emoji4] ja mam pomiędzy Twoimi 21.06

@hugins gratulki [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry