reklama
Mieszkam bardzo blisko lasu, mimo iz blisko do centrum, zaraz pod domem mam maly nieduzy las. Dzis sciagneli z drzewa chlopaka... sasiad mlody w wieku 30-40lat w nocy sie powiesil Ten las jakis przeklety, co roku ktos sie w nim wiesza lub cos sie komus w nim dzieje :/ Czesto z psem chodze tam na spacery ale ze wzgledu na alergie, narazie zaprzestalam. Bardzo smutne wiesci wszyscy w szoku
Hej
Ja USG połówkowe ma 7 lipca czyli wg terminu z USG 20 tydz. Badania prenatalne mam robione na NFZ, lekarz powiedział, że 7 lipca może uda się zrobic jakies zdjęcie w 3D, a jeśli nie, to na USG III trymestru, bo podobno żeby wyszło ładne zdjęcie dzidziuś musi miec dużo wód płodowych przed twarzą.
W 13 tc mój dzidziuś miał 6.19 cm (CRL).
Też chciałabym to łóżeczko Chicco, szkoda, że takie drogie, a wstarcza na krótko.
My też z tych ciasnych mieszkań musimy zmieścić się na 32 m2 Po urodzeniu wszyscy spaliśmy w tym większym pokoju, a drugi był pokojem Alanka w którym spał w dzień. Po 3 mies eksmitowaliśmy go do jego pokoju, ale jak zrobił się mobilny, to co noc przychodził do nas, więc przeniesliśmy nasze łóżko do jego pokoju, a nasz zrobiliśmy pokojem dziennym. Nie wiem jak ogarniemy to teraz, bo słabo widzę naszą czwórkę na 12m2 Plan jest taki, że jak dzidziuś obudzi sie w nocy, to bede szła z nim do pokoju dziennego i tam karmiła i przewijała. Zobaczymy jak będzie w praktyce...
Co do lezaczka to mieliśmy zwykły z FP. Teraz chce taki który huśta sie sam (huśtawkę hybrydową).
Ja USG połówkowe ma 7 lipca czyli wg terminu z USG 20 tydz. Badania prenatalne mam robione na NFZ, lekarz powiedział, że 7 lipca może uda się zrobic jakies zdjęcie w 3D, a jeśli nie, to na USG III trymestru, bo podobno żeby wyszło ładne zdjęcie dzidziuś musi miec dużo wód płodowych przed twarzą.
W 13 tc mój dzidziuś miał 6.19 cm (CRL).
Też chciałabym to łóżeczko Chicco, szkoda, że takie drogie, a wstarcza na krótko.
My też z tych ciasnych mieszkań musimy zmieścić się na 32 m2 Po urodzeniu wszyscy spaliśmy w tym większym pokoju, a drugi był pokojem Alanka w którym spał w dzień. Po 3 mies eksmitowaliśmy go do jego pokoju, ale jak zrobił się mobilny, to co noc przychodził do nas, więc przeniesliśmy nasze łóżko do jego pokoju, a nasz zrobiliśmy pokojem dziennym. Nie wiem jak ogarniemy to teraz, bo słabo widzę naszą czwórkę na 12m2 Plan jest taki, że jak dzidziuś obudzi sie w nocy, to bede szła z nim do pokoju dziennego i tam karmiła i przewijała. Zobaczymy jak będzie w praktyce...
Co do lezaczka to mieliśmy zwykły z FP. Teraz chce taki który huśta sie sam (huśtawkę hybrydową).
pudrowaona5
Fanka BB :)
Ja się rozryczalam bo niechce nowego auta tylko stare hehe te hormony
Ale zjadłam kolacje i mi troszkę przeszlo
Danielkowa wysłałam ci wIiadomość na pw
Ale zjadłam kolacje i mi troszkę przeszlo
Danielkowa wysłałam ci wIiadomość na pw
ewelinanice
Ja nie mam problemu ze spaniem...ide padnieta jak kon i spie do ranaCześć!
Ale produkcja postów kwitnie, ale nadrobilam wszystko
@Anusiak1507 wydaje mi sie ze te wyniki sa bardzo dobre, ryzyko wyszlo ponizej 1 do 20 000,więc czym sie martwisz? Mam taki sam wydruk, ale teraz jestem w pracy, więc nie mam jak zrobic fotki.
@Marika92 nalezy Ci sie odpoczynek i relaks, wiec korzystaj, fajne wakacje bedziesz miala
@estrelicia mnie sie podoba to lozeczko 3w1
Ja mam milion mysli na minute co do lozka małej. Raz chce kolyske, raz kosz mojzesza, raz lozeczko drewniane a potem myślę o turystycznym, mam uszkodzony aparat decyzyjny chyba
Dołaczam do grona osob, ktore zle śpią w nocy. U mnie dzis byla masakra. Najpierw nie moglam usnac, potem obudzilam sie o 1 i znowu spac nie moglam. A jak juz usnelam to snilo mi sie, ze szczury mi do domu wchodza przez taką wieeelka dziure pod oknem a ja stoje ze scierka i je zabijam okropny sen!
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelinanice
Mgr z budownictwaTo trzymamy kciuki żeby to było w tym roku. A z czego się teraz bronisz, pokrewna branża?
Bezkonserwantow
nie mialabym nic przeciw by był pazdziernikowy
mój ma teraz długość 12 cm + nozki, ile Wasze mają?
11 cm + nóżki. Dane z poniedziałku (15t4d)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Borysiatko
Ooo ja inzynier[emoji5]️Mgr z budownictwa
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom