reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
@ann9 badania prenatalne od 35 roku życia są darmowe, młodsze mamy mają refundowane jak jest jakieś wskazanie lub obciążenia genetyczne w rodzinie.
mi lekarz polecil zrobić badania i zrobiłam je na własny koszt ☺

Co kupiłaś?:)
Ja muszę pokupic butelki, smoczki, pieluszki tetrowe ... takie rzeczy, które nie wymagają poznania płci ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Dzień dobry :) od wczoraj popoludnia nie mialam chwili tutaj zajrzec i tyle się nazbieralo :) ale już nadrobilam.

Gratuluję udanych wizyt :)

Po krotce nawiązując do poruszanych tematow, wczoraj miałam kontrolę i ginekologa. PH dobre, zlecony komplet badań i na razie do usg polowkowego mamy się wstrzymać z sexem :( aj mnie jest ciężko a mężowi chyba jeszcze bardziej [emoji14] mam nadzieje ze po usg będzie wszystko dobrze i dostaniemy "pozwolenie" i oby dalej była taka ochota :D

U mnie waga 1,5kg mniej. A brzuszek rośnie. Juz nie da się ukryć, zresztą jestem wręcz dumna z niego :) a Mąż się napatrzeć nie może, ciągle do niego mówi :) będzie nasze pierwsze dziecko, a przez poprzednie poronienie chyba jeszcze bardziej wyczekane. Choć mam nadzieje ze po ostatnim krwiaku juz teraz będzie wszystko dobrze.

Ja dzisiaj od rana na nogach, Mąż wyszedł do pracy, posprzatalam, śniadanko i przyszla koleżanka na kawkę i pogaduchy :)

Zamówiłam sobie koszulki do spania na przyszłość z funkcją od razu do karmienia, ale przyszły za duże. Wydawało mi się ze rozmiar większy będzie ok, ale zamienię na normalne M i powinno też być dobre nawet jak brzuszek urośnie ;) bo mimo wszystko wole dopasowane :)
oczywiście nie powstrzymałam się i zamówiłam tez coś dla maluszka :) przyszły takie cuda :)

1495192661-aaaaaa.jpeg

1495192674-aaaaaa.jpeg

3jgx43r8ceekwbv1.png

Co kupiłaś?:)
Ja muszę pokupic butelki, smoczki, pieluszki tetrowe ... takie rzeczy, które nie wymagają poznania płci ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Właśnie pieluszki tetrowe, flanelowe, polspiochy uniwersalne i podkład do przewijania.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Trochę Wam zazdroszczę tych zakupów. Ja wszystko chomikowałam po córeczce i w sumie nic nie muszę kupować... a ciuszki kupowałam jej unisex bo nigdy nie byłam fanką różu...

Chociaż popatrzę sobie na Wasze piękne zdjęcia :)

zazdroszczę Wam też już tych tygodni na paseczku! wow juz 14, 15 tydzień, ale Wam fajnie. Ja mam nadzieję, że mje przeziębienie nic nie zaszkodziło maluszkowi. Jak zwykle lubię się trochę martwić na zapas :/

reklama
Do góry