reklama
KotekPsotek
Fanka BB :)
Jak sie nazywa twoj lekarz? Rodzilas w szpitalu wojewodzkim? Kolezanka rodzila tam oatatnio (tj.11 maja). Spotkam sie z nia za 2 tyg to o wszystko wypytam i zdam ci relacje. Jak cie cos konkretnego interesuje ro daj znac,a wypytamHej
Nie przeczytalam jeszcze wszystkiego, ale rzucil mi sie w oczy temat porodu
Alanka rodzilam w Bielsku, w sali do porodow rodzinnych i moglam wybrac w jakiej pozycji chce rodzic.
Trafilam na zmiane personelu i akurat udalo mi sie z polozna bo byla cudowna. Nie naciela mnie mimo, ze to byl moj piwrwszy porod, pozniej przyszla zapytac jak sie czuje. Wiem, ze teraz jest tam dostepne znieczulenie, ale podejrzewam, ze gorzej wyglada to w praktyce, bo musi byc wolny anestezjolog, a o to trudno...teraz tez planuje tam rodzic, bo mam lekarza z tamtego szpitala (a nawet dwoch, bo okazalo sie, ze ten do ktorego chodze na nfz jest tam zastepca ordynatora...)
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
burzabezpiorunów
Zaangażowana w BB
nigdzie nie mogę znalezc info o tych ciążowych rzeczach z biedronki albo juz mi padło na mózg i nie umiem szukac
evli2
A one nie są od jutra te ciuchy???????????nigdzie nie mogę znalezc info o tych ciążowych rzeczach z biedronki albo juz mi padło na mózg i nie umiem szukac
Bezkonserwantow
@Jutrzenka24 w listopadzie to będzie mój pierwszy poród. Juz panikuje, a co dopiero jak pojadę na porodówkę [emoji33]. Mój maz sobie mnie tam nie wyobraża mówiąc, ze jestem delikutasna. [emoji849]
@Ewka_85 mój znajomy pracował w szpitalu w zorach z tym, ze na izbie przyjęć. Ostatnio sie pytałam go czy słyszał opinie na temat porodówki tam. Mówił, ze dużo kobiet sobie chwali, chciał, żeby jego żona tez tam rodziła, ale oba znowu uparła sie w inne miejsce :-).
Chciałabym trafić na szpital, gdzie jest anestezjolog 24h/dobę. No i gdzie bede mogła wykupić sobie super położna od której bede miała wsparcie. I warunki. Po ostatniej wizycie w szpitalu warunki juz tez są dla mnie ważne.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Ewka_85 mój znajomy pracował w szpitalu w zorach z tym, ze na izbie przyjęć. Ostatnio sie pytałam go czy słyszał opinie na temat porodówki tam. Mówił, ze dużo kobiet sobie chwali, chciał, żeby jego żona tez tam rodziła, ale oba znowu uparła sie w inne miejsce :-).
Chciałabym trafić na szpital, gdzie jest anestezjolog 24h/dobę. No i gdzie bede mogła wykupić sobie super położna od której bede miała wsparcie. I warunki. Po ostatniej wizycie w szpitalu warunki juz tez są dla mnie ważne.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
akpuroks
Mi się bardzo przydała. Mam w kształcie litery CWitam Was w tym pięknym dniu Muszę być bardziej aktywna, bo cały czas tylko skrycie podczytuje, udzielam się mało, a z tego co widzę, to jest tu super atmosfera Ja już się ogarnęłam i zaraz rozkładam parasol na tarasie, biorę książkę i będę korzystać z tej pogody, bo aż żal siedzieć w domu. Któraś z Was pisała już, że od jutra w Biedronce będzie można kupić poduszkę ciążową, właśnie kusi mnie żeby się po nią wybrać. Dziewczyny, które z takiego gadżetu korzystały/korzystają, polecacie zakup? W ciąży jestem pierwszy raz i kompletnie nie mam pojęcia co może się fakty przydać, a co nie.
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja rodzilam na Wyspanskiego chodze do dr LasatowiczaJak sie nazywa twoj lekarz? Rodzilas w szpitalu wojewodzkim? Kolezanka rodzila tam oatatnio (tj.11 maja). Spotkam sie z nia za 2 tyg to o wszystko wypytam i zdam ci relacje. Jak cie cos konkretnego interesuje ro daj znac,a wypytam
Bezkonserwantow polozna mozesz wykupic w kazdym szpitalu, wystarczy poszukac na necie osob ktore korzystaly z tej opcji i dadza namiary
Ze znieczuleniem jest wiekszy problem, ale wiem, ze w Gliwicach jest taka opcja, bo kolezanka rodzila ostatnio z zzo pewnosc co do znieczulenia masz tylko w prywatnych klinikach, ale tam z kolei nie ma tak dobrego zaplecza w razie komplikacji...
Ja tez polecam poduszke ciazowa
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mimi2330
Tak? A to jest gdzieś w jakiejs ich gazetce?Ciuchy w biedrze są od jutra. Chyba pojadę zaraz o 8 bo chce dresy[emoji6]
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom