Witam Was w tym pięknym dniu Muszę być bardziej aktywna, bo cały czas tylko skrycie podczytuje, udzielam się mało, a z tego co widzę, to jest tu super atmosfera Ja już się ogarnęłam i zaraz rozkładam parasol na tarasie, biorę książkę i będę korzystać z tej pogody, bo aż żal siedzieć w domu. Któraś z Was pisała już, że od jutra w Biedronce będzie można kupić poduszkę ciążową, właśnie kusi mnie żeby się po nią wybrać. Dziewczyny, które z takiego gadżetu korzystały/korzystają, polecacie zakup? W ciąży jestem pierwszy raz i kompletnie nie mam pojęcia co może się fakty przydać, a co nie.
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam w kształcie litery C i bardzo, ale to bardzo jestem zadowolona. Już druga ciąże mi służy.
Moja kiecka jest jeszcze w punkcie z paczkami, bo wczoraj jak kurier był u mnie to byłam u endokrynologa, a jak wracaliśmy ze szpitala to punkt był już zamknięty. Dziś mąż odbierze.Czesc laski!
Piekny dzien az sie wszystkiego chce. Juz pranie wywiesilam i zjadlam platki z mlekiem, jade zaraz do dziadkow odebrac moja kiecke z vubu, bo na ich adres zamawiam wszystko. Ciekawa jestem czy to byl dobry zakup
Katia, super ze u Ciebie wszystko w porzadeczku, tak sie ciesze pokaz sie w sukience!
Dzieki za wiadomosci odnosnie promocji w biedrze, ja sie jutro tez wybiore. Co do poduszki ciazowej to fajna sprawa, ja kupilam i juz druga noc z nia śpię. Zaluje troche bo moglam kupic taka w ksztalcie litery C a mam J, ale tez jest fajna
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy na Twoje zdjecie
Oj tak! Jak wiosna to i bez. Kocham, uwielbiam ten zapach!!!!@89Katia to ta Twoja cebula musi być duża jak u Ewy jest to już pomarańcz
Ja też wyleguje się na ogródku.
Lubicie bez? Ja uwielbiaaam, mój ulubiony, najpiękniej pachnący kwiat.
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017