reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Trzymam kciukiGratuluję udanych wizyt.Ja Jutro mam prenatalne. Stres jest. Ktoś jeszcze jutro wizytuje??
Dziewczyny szanujcie mnie trochę jeśli raz podałyście mi dane do tabelki, to mam je...
Tabelka jest w osobnym temacie na forum. Zmieniłam nazwę na "Tabelka" mam nadzieję, że znajdziecie ją.
Przeniosłam temat "porad praktycznych" do "zakupów Maluszkowych i nie tylko", bo jak w takim tempie będziemy mnożyć tematy, to w listopadzie zabraknie nam strony, a oba tematy miały ten sam zamysł (dzielenia się opiniami o zakupach dla Maluszków)
Oleczka ja też jutro mam prenatalne
Tabelka jest w osobnym temacie na forum. Zmieniłam nazwę na "Tabelka" mam nadzieję, że znajdziecie ją.
Przeniosłam temat "porad praktycznych" do "zakupów Maluszkowych i nie tylko", bo jak w takim tempie będziemy mnożyć tematy, to w listopadzie zabraknie nam strony, a oba tematy miały ten sam zamysł (dzielenia się opiniami o zakupach dla Maluszków)
Monika8.11
oleczkaa_1987
W takim razie ja trzymam kciuki za CiebieDziewczyny szanujcie mnie trochę jeśli raz podałyście mi dane do tabelki, to mam je...
Monika8.11
Link do: Ostrzeżenie o przekierowaniu
to jest link do obrazka przedstawiający narządy płciowe dziecka do 18 tygodnia ☺
bardzo mała różnica
to jest link do obrazka przedstawiający narządy płciowe dziecka do 18 tygodnia ☺
bardzo mała różnica
Tabelkę aktualizuję co jakiś czas mam Cię w tabelce, ale nie jest ona jeszcze wstawiona, bo czekam, aż nowe dziewczyny prześlą mi informacje o terminie porodu, wybranych imionach i starszych dzieciach bo ogólnie zasada jest taka, że jak prosze o dane do tabeli, to odpisuje mi kilka osób, jak wstawie zaktualizowana tabelkę, to jest wysyp nowych informacji@lena_89 a mnie chyba nie ma w tej tabelce chyba że musze okulary
Oleczka dzieki ja tez trzymam kciuki
Mnie z racji wieku się należy na NFZ test PAPPA i USG prenatalne. Kobiety pow. 35 roku mają za darmo.Widze ze prenatalne robiłyscie dokładniejsze... ja poprzestalam na podstawowym usg i pomiarach... oby to była dobra decyzja...w sumie sama nie wiem... moze moglam zrobić dokładniejsze. W każdym razie ryzyka wyszły mniejsze niz zgodnie z moimi wiekiem i gin mówił ze sa bardzo dobre.
Majeczka85 mnie tez coś ciagle pobolewa.. jak nie brzuch to kosc ogonowa...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama