reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Jasne :)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Dziewczyny szanujcie mnie trochę ;) jeśli raz podałyście mi dane do tabelki, to mam je...
Tabelka jest w osobnym temacie na forum. Zmieniłam nazwę na "Tabelka" mam nadzieję, że znajdziecie ją.
Przeniosłam temat "porad praktycznych" do "zakupów Maluszkowych i nie tylko", bo jak w takim tempie będziemy mnożyć tematy, to w listopadzie zabraknie nam strony, a oba tematy miały ten sam zamysł (dzielenia się opiniami o zakupach dla Maluszków) ;)

Oleczka ja też jutro mam prenatalne ;)

Dziewczyny szanujcie mnie trochę ;) jeśli raz podałyście mi dane do tabelki, to mam je...
Tabelka jest w osobnym temacie na forum. Zmieniłam nazwę na "Tabelka" mam nadzieję, że znajdziecie ją.
Przeniosłam temat "porad praktycznych" do "zakupów Maluszkowych i nie tylko", bo jak w takim tempie będziemy mnożyć tematy, to w listopadzie zabraknie nam strony, a oba tematy miały ten sam zamysł (dzielenia się opiniami o zakupach dla Maluszków) ;)

Oleczka ja też jutro mam prenatalne ;)
W takim razie ja trzymam kciuki za Ciebie :)

@lena_89 a mnie chyba nie ma w tej tabelce chyba że musze okulary
Tabelkę aktualizuję co jakiś czas ;) mam Cię w tabelce, ale nie jest ona jeszcze wstawiona, bo czekam, aż nowe dziewczyny prześlą mi informacje o terminie porodu, wybranych imionach i starszych dzieciach ;) bo ogólnie zasada jest taka, że jak prosze o dane do tabeli, to odpisuje mi kilka osób, jak wstawie zaktualizowana tabelkę, to jest wysyp nowych informacji ;)

Oleczka dzieki ja tez trzymam kciuki ;)

Widze ze prenatalne robiłyscie dokładniejsze... ja poprzestalam na podstawowym usg i pomiarach... oby to była dobra decyzja...w sumie sama nie wiem... moze moglam zrobić dokładniejsze. W każdym razie ryzyka wyszły mniejsze niz zgodnie z moimi wiekiem i gin mówił ze sa bardzo dobre.

Majeczka85 mnie tez coś ciagle pobolewa.. jak nie brzuch to kosc ogonowa...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie z racji wieku się należy na NFZ test PAPPA i USG prenatalne. Kobiety pow. 35 roku mają za darmo.

reklama
A rozumiem...dzięki Clue za uświadomienie... poki co jeszcze mi nie przysługuje

cb7wgov3kb5f1iff.png

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry