reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ale jestem podjarana :D przyszły moje małe śliczności dla Małej [emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166]
Zobacz załącznik 805538Zobacz załącznik 805539Zobacz załącznik 805540Zobacz załącznik 805541

Zaraz wstawię to w odpowiedni wątek [emoji14]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Słodkie. Liczę za ja jutro się dowiem co bedzie i też będę mogła się chwalic takim cudakami

3jgx3e3k9n678rt6.png

reklama
Hi piękne,
Czy wy tez ciągle macie wzdęcia?????
Znalazłam sposób na zaparcia, a teraz męczę się ze wzdęciami. Nosz kurde. A brzuch wtedy boli tak nietypowo i jest ogólnie niefajnie.
Mam lenia potwornego nie wiem co zjeść na obiad.

Podobno można espimisan brać na wzdecia

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

@Antonia2016 hehe dobre [emoji23][emoji23][emoji23] to niecierpliwie czekam na Twoja wizytę [emoji6]Odpoczywaj na wyjeździe !!! Ja w następnym tygodniu mam urlop od środy wiec tez coś zamierzam zorganizować [emoji6]

@Marta1985@ ja niestety nie widzę nuba

@leonka u mnie tez obsuwa z wynikami, bo weekend majowy :/

@nikuss3006 śliczne te z koronką. A odkryte plecy bosko wyglądają. Mój typ...ostatnia [emoji6]

@89Katia już miałam pytać o namiary na te śliczności [emoji4]ale widzę

Dobra wracam do pracy ... szczęście w tym nieszczęściu, ze pogoda chociaż biurowa [emoji39]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

witam wszystkich ☺

ale ranne ptaszki z niektórych dziewczyn ☺
ja dziś w nocy 5 razy wstawałam do ubikacji kiedy to sie skończy ☺

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ☺

dziewczyny ile czekaliście na wyniki krwi badań prenatalnych?
Ja czekałam 2 tygodnie.
Jednak udało mi się odebrać wyniki dzisiaj. Wszystko w porządku :) kamień z serca ufff. Szkoda że to nie 100% pewności.

Ostatnia edycja:
reklama
Dopiero teraz piszę, bo wpadłam do pracy ok. 10 i musiałam pilne sprawy pozałatwiać. Dziś miałam 40 minutową konsultację u genetyka w poradni genetycznej. Chyba nigdy na NFZ nie poświecono mi tyle czasu, ale tam wszystkich tyle trzymali, wywiad bardzo szczegółowy. Za tydzień 15.05 mam amniopunkcję. Mam nadzieję, że już wyniki od rumienia bedą, i to dobre, żeby choć jeden stres odszedł :) mam dziś mega lenia, ale po pracy jeszcze kursowanie ze starszakami na zajęcia pozalekcyjne mnie czeka. Potem leżę :)

Do góry