reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Ale jestem podjarana :D przyszły moje małe śliczności dla Małej [emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166]
Zobacz załącznik 805538Zobacz załącznik 805539Zobacz załącznik 805540Zobacz załącznik 805541

Zaraz wstawię to w odpowiedni wątek [emoji14]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Są piękne!!!!!

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja nie jestem, więc możesz pousuwać mi z tego tematu wszystkie dodatkowe komentarze poza tabelką :D

89Katia śliczne ubranka:) ja powoli też się rozglądam za ubrankami, ale dopiero gdzieś na przełomie lipiec/sierpień będę robić zakupy:)

To wszystko na 56. Więcej z 56 już nie kupuje. Mam coś jeszcze po synku na pewno w piwnicy.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Super są , ja też mam po synku w piwnicy pochowane , ale coś nowego trzeba będzie kupić. A szykuje się drugi synuś:)

reklama
Hi piękne,
Czy wy tez ciągle macie wzdęcia?????
Znalazłam sposób na zaparcia, a teraz męczę się ze wzdęciami. Nosz kurde. A brzuch wtedy boli tak nietypowo i jest ogólnie niefajnie.
Mam lenia potwornego nie wiem co zjeść na obiad.

Do góry