reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Ale jestem podjarana :D przyszły moje małe śliczności dla Małej [emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166]
Zobacz załącznik 805538Zobacz załącznik 805539Zobacz załącznik 805540Zobacz załącznik 805541

Zaraz wstawię to w odpowiedni wątek [emoji14]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Są piękne!!!!!

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja nie jestem, więc możesz pousuwać mi z tego tematu wszystkie dodatkowe komentarze poza tabelką :D

89Katia śliczne ubranka:) ja powoli też się rozglądam za ubrankami, ale dopiero gdzieś na przełomie lipiec/sierpień będę robić zakupy:)

To wszystko na 56. Więcej z 56 już nie kupuje. Mam coś jeszcze po synku na pewno w piwnicy.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Super są , ja też mam po synku w piwnicy pochowane , ale coś nowego trzeba będzie kupić. A szykuje się drugi synuś:)

reklama
Hi piękne,
Czy wy tez ciągle macie wzdęcia?????
Znalazłam sposób na zaparcia, a teraz męczę się ze wzdęciami. Nosz kurde. A brzuch wtedy boli tak nietypowo i jest ogólnie niefajnie.
Mam lenia potwornego nie wiem co zjeść na obiad.

Do góry