reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Co do pryszcze to mi takie niegroźne wyskakują. Raczej mam ładna cerę i stąd niektórzy już mi wmawiali, że to chłopak bo ładnie wyglądam :p
Zjadłam ta okropna zupke.. Chodziła za mną tak długo i jeszcze miałam ja w domu, bo kupiłam przed ciąża.
Trochę mnie skład zniechęcil, ale zjadłam.
Teraz pije inke :)

reklama
Właśnie z synem miałam ładna cerę. Teraz ciagle cis mi wyskakuje, ale do tej pory nie było to tak olbrzymie i obrzydliwe :(

Oglądam teraz fakty i jest o chorym chłopczyku. Normalnie płacze :( nie ma większej tragedii niż choroba dziecka :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

dziewczyny jak w te suwaczki wklejacie na forum ? suwaczek stworzyłam ale nie potrafie go wkleić żeby był widoczny jak wasze

A co do pracowitego dnia to może za wiele nie zrobiłam ale dowiedziałam się sporo :)) robię kurs na opiekunkę dziecięcą, poza tym pracuje w żłobku z najmłodszą grupą, także myślę że nie będzie mi straszne być mamą po raz pierwszy :) sporo się dowiedziałam dziś :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@Monika8.11 Super ubranko;-) ja omijam pepco bo tam szaleje za bardzo ale musze sie wybrac mlodej po leginsy i znowu znostawie tam piekna sumke.

A tak ogolnie zeobilam syrop z cebuli inhalacjie z majeranku z sola morska mam zamiar wypic mleko z czosnkiem i chce zeby mnie maz oklepal po masci majerankowej bede cuchnac jak jakis warzywniak ale jestem juz tak zmeczona kaszlem ze szukam pomyslu jak sobie ulzyc chociaz troszke.
Moj maz sie smial ze jak ma mnie oklepac przerzucic przez kolano i oklepywac? Masakra bedzie mega smiech;-)

reklama
@Anusiak1507 ja ubranko kupiłam w auchan ☺, a co do pepco to tam tylko dla Emilki kupuje getry a tak to nic więcej bo pare razy sie nadziałam (rozciągają sie, szew idzie przez kolano )

Do góry