Sylwkaq potraktuj to jak ciazowa zachcianke od jednej zupki chinskiej nikt nie umarl
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przy synu miałam twarz jak pupa niemowlaka przy córce jak nastolatka, ciągle jakieś pryszcze wtedy uwierzyłam, ze córki kradną matce urodę, jak to babcie mawiająTak mówi lekarz na razie trzymamy się wersji, ze dziewczynka
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
O matko, ale mi smaka narobiłaś wieki ich nie jadłam chyba zaraz kupię i tak cały dzień mi niedobrze, to chociaż po czymś na co mam smakaDziewczyny mam taką ochotę na zupke chińska VIFON.. Wiem że to same zło. Myślicie, że to będzie straszne jak zjem? uh
Ja też mam. Muszę zrobić przegląd co by mi się przydało.@leonkaa kuszą i to strasznie ☺ ja kupiłam tylko to bo mam dużo ciuchów dla maleństwa ☺ jeszcze troche i bd robić porządek
tez nie wierzyłam w to ale chyba ciut prawdy w tym jest mi cera się bardzo wygładziła i od kilku osób uslyszalam ze ciąza mi sluzyJa przy synu miałam twarz jak pupa niemowlaka przy córce jak nastolatka, ciągle jakieś pryszcze wtedy uwierzyłam, ze córki kradną matce urodę, jak to babcie mawiają