reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
My bralismy slub cywilny w ciazy z Alankiem, pozniej male przyjecie dla najblizszej rodziny na 18 os.
Slubu koscielnego nie mamy, ale planujemy wziac przy okazji chrztu drugiego dziecka ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zaczne kupowac jak bede znala plec ;) chociaz moze w poniedzialek pojade do sklepu z odzieza uzywana, bo maja wyprzedaz -75 % a ciuszki przepiekne :) kupie cos uniwersalnego ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

a co do pryszczy to ja dziewczyny jestem załamana mam całe czoło wysypane, dekolt i ramiona jednym słowem nie moge na siebie patrzeć

Taki ładny dzień a ja??? Spałam po zajęciach chyba 3h, ciekawe czy w nocy będę spać :D ale ból głowy i natłok informacji był silniejszy i padłam [emoji14]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Marika mnie tez dziś mulilo do spania, ale zajęłam się czytaniem. W ogóle dziś rzeczy które zrobiłam to:
Prysznic
Maseczka
Książka
Obiad
[emoji23] Taka zapracowana byłam!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja przy synu miałam twarz jak pupa niemowlaka :) przy córce jak nastolatka, ciągle jakieś pryszcze :) wtedy uwierzyłam, ze córki kradną matce urodę, jak to babcie mawiają :)
tez nie wierzyłam w to ale chyba ciut prawdy w tym jest ;) mi cera się bardzo wygładziła i od kilku osób uslyszalam ze ciąza mi sluzy ;)
ps.nie chcę jeszcze nic mowić ale od wczorajszego wieczoru bardzo zmniejszyły mi się mdłości.. nie jest jeszcze całkiem dobrze ale o niebo lepiej

oar89n7312bz9t17.png

Do góry