reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

a ja dzisiaj posprzątałam , zrobiłam obiad i byłam na zakupach no i teraz właśnie nadrobiłam wszystkie wasze wypowiedzi ☺

ja też dziś kupiłam coś dla dzidzi bo tak sie chwalicie tymi pięknymi ubrankami że musiałam coś kupić

reklama
@Antonia2016 ja też rodziłam w maju i potwierdzam, że to dobry moment, na ciepełko człowiek już jest w formie choć picie nadal odpada ;)

@Mabi również na rozmiar 56/62 nic nie kupuję, mam ciuszki po synku więc to nawet bardziej uniwersalne niż po dziewczynce :)

@nikuss3006 ja bez ślubu choć akurat mi się żaden nie marzy ale ze względów prawnych planuję cywilny tylko na pewno po ciąży, myślałam tak za rok w czerwcu :)

@89Katia my braliśmy hipotekę bez małżeństwa i nie było żadnego problemu :)
Ja akurat z tych mało karmiących piersią no ale wiadomo alkoholu przy maluchach się nie pija

xnw40tc7sy506vxn.png

@anusiak
Witajcie dziewczyny, zadko pisze, ale czytam was codziennie, dziś jednak proszę o poradę... Czy któraś z was goraczkowala w ciąży? Jestem teraz w 14 tyg, od nocy boli mnie ucho, gardło i głowa, rano odwiedziłam aptekę dostalam syrop dla kobiet w ciąży i tantum verde, niestety od dwóch godzin goraczkuje 37,5. Leżę pod kołdra by to wypocic ale nie wiem jak mogę sobie jeszcze pomóc... Mojego ginekologa mam w poniedziałek ale boję się by ta gorączka nie szła w górę i by maleństwu nie zaszkodziła.
Czosnek działa jak naturalny antybiotyk. Oprócz tego paracetamol. Jak masz możliwość to najlepiej zadzwoń do swojego lekarza.

a ja dzisiaj posprzątałam , zrobiłam obiad i byłam na zakupach no i teraz właśnie nadrobiłam wszystkie wasze wypowiedzi ☺

ja też dziś kupiłam coś dla dzidzi bo tak sie chwalicie tymi pięknymi ubrankami że musiałam coś kupić
Kuszą dziewczyny co nie ;) Ja jeszcze jestem twarda, ciekawe jak długo ;) Śliczne ubranko :)

Dziewczyny mam taką ochotę na zupke chińska VIFON.. Wiem że to same zło. Myślicie, że to będzie straszne jak zjem? :( uh

reklama
Do góry