reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@nikuss3006 ja z moim M. jesteśmy zaręczeni i planowaliśmy kościelny na 2018/2019 rok, ale udało nam się zajść w ciążę i za miesiąc (10.06) bierzemy właśnie ślub cywilny, tak jak mówisz, tylko dla najbliższej rodziny, dosłownie 20 osób ;) po całej ceremonii w urzędzie mamy wynajętą salę w restauracji, powitanie szampanem, tort, przystawki, bufet, zimne płyty itd no i oczywiście obiad :) a jak już mały brzdąc podrośnie troszkę, będzie miał ze dwa latka, to wtedy planujemy też wymarzony kościelny ślub z weselem :)

reklama
Co robicie na obiad? Wyjęłam filety z piersi kurczaka i brak mi inspiracji. Chyba zgrilluje w piekarniku plus do tego warzywa na patelnie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie dziś była zupa szczawiowa i makaron z truskawkami (wraca mi ochota na słodkie, bo do tej pory to tylko kwaśne).

@nikuss3006 ja z moim M. jesteśmy zaręczeni i planowaliśmy kościelny na 2018/2019 rok, ale udało nam się zajść w ciążę i za miesiąc (10.06) bierzemy właśnie ślub cywilny, tak jak mówisz, tylko dla najbliższej rodziny, dosłownie 20 osób ;) po całej ceremonii w urzędzie mamy wynajętą salę w restauracji, powitanie szampanem, tort, przystawki, bufet, zimne płyty itd no i oczywiście obiad :) a jak już mały brzdąc podrośnie troszkę, będzie miał ze dwa latka, to wtedy planujemy też wymarzony kościelny ślub z weselem :)

Ale super! Będzie forumowa imprezka :D i panieński :D

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

@nikuss3006 aha, moja przyjaciółka, u której byłam świadkową zrobiła dokładnie tak samo. Będąc w pierwszej ciąży brali cywilny, a potem jak córa im podrosła to wzięli kościelny. I jak się okazało akurat też była wtedy w ciąży z synkiem :p

Bavaria 0% smakuje całkiem jak prawdziwe piwo :D

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

o to patrz, już czeka :D zapraszam! :D

18339391_1472630579461983_1917288359_o.jpg

Załączniki

• 18339391_1472630579461983_1917288359_o.jpg
    18339391_1472630579461983_1917288359_o.jpg
    116,6 KB · Wyświetleń: 75
reklama
@Antonia2016 no nie przejmuj się, mam to samo, żal mnie ściska jak widzę że ludzie sobie jeżdżą na tych rowerach, a mój nowiuteńki stoi w garażu :( kupiliśmy sobie rowery we wrześniu i zdążyliśmy pojeździć może ze 4 razy :( a teraz w ogóle mam doła, że robię się gruba i że będę brzydka i że nawet się grzańca nie napiję pewnie przez najbliższe 1,5 roku albo i dłużej :D :D Złości mnie praca, złości mnie chłop, kot, bałagan w domu i w ogóle wszystko. Właśnie jem czekolade na poprawę nastroju :D
A ja myślałam że tylko ja tak mam. Pocieszyłyście mnie dziewczyny.
Ja dzisiaj wsiadłam na rower. Zrobiliśmy sobie króciutką rodzinną wycieczkę. I trymestr minął, brzuszek jeszcze nie ogromny... Mam nadzieję że nie zaszkodziłam sobie i maleństwu tą jazdą.

Do góry