Ja mialam I turystyczne I drewniane, bo jak syn sie urodzil corka miala rok I spala jeszcze w drewnianym, wiec dokupilismy turystyczne chce teraz drewniane ale ze sciaganym bokiem, zeby dostawic do lozka. Duzo zalezy od dziecka, jedne budza sie raz w nocy inne co 30min. mialam I jeden I drugi typ, wiec wstawanie co chwile tez bylo bezsensu, nie raz zasypialam przy karmieniu, tylko raz jak zasnelam, to maz mnie obudzil bo dziecko bylo pod koldra wcisniete we mnie, wiec troche mam strach. Mam nadzieje ze przystawione lozeczko bedzie dobrym rozwiazaniem
reklama
Monika8.11
Fanka BB :)
@Anusiak1507 to jesteśmy na tym samym etapie moja Emilka ma 4,5 między dzieciaczkami będe mieć 5 lat różnicy a twoja córka ile ma lat?
a co do spania dzieci z rodzicami to u nas sie nie da bo moja Emilia (całe 14 kg ) śpi na całym łóżku i z nią nie da sie wyspać , przychodzi czasem ale za każdym razem odprowadzam ją do swojego łóżka
a co do spania dzieci z rodzicami to u nas sie nie da bo moja Emilia (całe 14 kg ) śpi na całym łóżku i z nią nie da sie wyspać , przychodzi czasem ale za każdym razem odprowadzam ją do swojego łóżka
Monika8.11
Anusiak1507
@Monika8.11 moja Martynka w czerwcu 6 bedzie miala ;-)
Emsi*
@Emsi* ja też wytrzymałam do 36 tc, oby teraz nie było tak samo [emoji5]
Oj tak oby trzymam za nas wszystkie kciuki [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Monika8.11
@Anusiak1507 to duża dziewczyna, ja też chce Martynke jak bd dziewczynka, a jak chłopak to mąż wymyśla
@Emsi* ja też trzymam kciuki
evli2
U nas w kwestii imienia dla chłopaka jest problem. Ja nie mam żadnego typu i mąż też jakoś średnio. Jak poznamy płeć to zaczniemy intensywnie myśleć@Anusiak1507 to duża dziewczyna, ja też chce Martynke jak bd dziewczynka, a jak chłopak to mąż wymyśla
Hej laski,
Dziś się słabo czuje
Jutro rano do szkoły. Ciekawe jak długo wytrzymam. Dobrze, że już koniec za chwilę.
Ja pozyczam od koleżanki taka kołyskę na kółkach. Przez pierwsze trzy miesiące dziecię będzie w tej kołysce z nami w sypialni.
Córa śpi z nami. Od początku uczona była spać w swoim łóżeczku, a ostatnio za nic w świecie nie usnie u siebie. Każda próba przeniesienia jej do jej łóżeczka kończy się i tak powrotem do naszego łóżka.
Dalej wymiotuje i rano mi strasznie niedobrze. Ja się pytam kiedy to minie????
Dziś się słabo czuje
Jutro rano do szkoły. Ciekawe jak długo wytrzymam. Dobrze, że już koniec za chwilę.
Ja pozyczam od koleżanki taka kołyskę na kółkach. Przez pierwsze trzy miesiące dziecię będzie w tej kołysce z nami w sypialni.
Córa śpi z nami. Od początku uczona była spać w swoim łóżeczku, a ostatnio za nic w świecie nie usnie u siebie. Każda próba przeniesienia jej do jej łóżeczka kończy się i tak powrotem do naszego łóżka.
Dalej wymiotuje i rano mi strasznie niedobrze. Ja się pytam kiedy to minie????
Myszka90
Dziewczęta my właśnie po USG lekarz mówi ze po krwiaku ani śladu, wiec kamień z serca
Ale wiadomo trzeba być ostrożnym. Na 99% potwierdził nam ze chłopak i rozwija się prawidłowo. Ma już 7,5cm
Tak strasznie się ciesze, ze nawet nie oduczwam aż tak tego złego wieczornego samopoczucia
Ale wiadomo trzeba być ostrożnym. Na 99% potwierdził nam ze chłopak i rozwija się prawidłowo. Ma już 7,5cm
Tak strasznie się ciesze, ze nawet nie oduczwam aż tak tego złego wieczornego samopoczucia
reklama
oleczkaa_1987
Super. GratulujęDziewczęta my właśnie po USG lekarz mówi ze po krwiaku ani śladu, wiec kamień z serca