reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja mialam I turystyczne I drewniane, bo jak syn sie urodzil corka miala rok I spala jeszcze w drewnianym, wiec dokupilismy turystyczne ;) chce teraz drewniane ale ze sciaganym bokiem, zeby dostawic do lozka. Duzo zalezy od dziecka, jedne budza sie raz w nocy inne co 30min. ;) mialam I jeden I drugi typ, wiec wstawanie co chwile tez bylo bezsensu, nie raz zasypialam przy karmieniu, tylko raz jak zasnelam, to maz mnie obudzil bo dziecko bylo pod koldra wcisniete we mnie, wiec troche mam strach. Mam nadzieje ze przystawione lozeczko bedzie dobrym rozwiazaniem

reklama
@Anusiak1507 to jesteśmy na tym samym etapie moja Emilka ma 4,5 między dzieciaczkami będe mieć 5 lat różnicy a twoja córka ile ma lat?

a co do spania dzieci z rodzicami to u nas sie nie da bo moja Emilia (całe 14 kg ) śpi na całym łóżku i z nią nie da sie wyspać , przychodzi czasem ale za każdym razem odprowadzam ją do swojego łóżka

Hej laski,
Dziś się słabo czuje :(
Jutro rano do szkoły. Ciekawe jak długo wytrzymam. Dobrze, że już koniec za chwilę.
Ja pozyczam od koleżanki taka kołyskę na kółkach. Przez pierwsze trzy miesiące dziecię będzie w tej kołysce z nami w sypialni.
Córa śpi z nami. Od początku uczona była spać w swoim łóżeczku, a ostatnio za nic w świecie nie usnie u siebie. Każda próba przeniesienia jej do jej łóżeczka kończy się i tak powrotem do naszego łóżka.
Dalej wymiotuje i rano mi strasznie niedobrze. Ja się pytam kiedy to minie????

Dziewczęta my właśnie po USG :) lekarz mówi ze po krwiaku ani śladu, wiec kamień z serca :)
Ale wiadomo trzeba być ostrożnym. Na 99% potwierdził nam ze chłopak i rozwija się prawidłowo. Ma już 7,5cm :)

Tak strasznie się ciesze, ze nawet nie oduczwam aż tak tego złego wieczornego samopoczucia :)

1494008533-aaaaaa.jpeg

3jgx43r8ceekwbv1.png

reklama
Dziewczęta my właśnie po USG :) lekarz mówi ze po krwiaku ani śladu, wiec kamień z serca :)
Ale wiadomo trzeba być ostrożnym. Na 99% potwierdził nam ze chłopak i rozwija się prawidłowo. Ma już 7,5cm :)

Tak strasznie się ciesze, ze nawet nie oduczwam aż tak tego złego wieczornego samopoczucia :)

1494008533-aaaaaa.jpeg

3jgx43r8ceekwbv1.png
Super. Gratuluję :)

Do góry