reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Zmienilam ustawienia grupy na grupe tajna, wiec nie pojawia sie w wyszukiwarce i nikt nie zobaczy kto do niej nalezy ( bo ja w sumie tez niekoniecznie chce zeby moi znajomi dowiedzieli sie o ciazy ;) )

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zmienilam ustawienia grupy na grupe tajna, wiec nie pojawia sie w wyszukiwarce i nikt nie zobaczy kto do niej nalezy ( bo ja w sumie tez niekoniecznie chce zeby moi znajomi dowiedzieli sie o ciazy ;) )

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
to fakt jesli grupa jest tajna nie bedzie jej w ogole widać, a tym bardziej kto do niej nalezy

oar89n7312bz9t17.png

Możemy założyć grupę, a jak okaże się, że jest nieużyteczna, to zawsze można ją usunąć ;)

Link do: Wymagana kontrola bezpieczeństwa

Nie wiem czy link działa ;)

Nie wiem czy też tak macie, ale ja nie mogę dodawać zdjęć z komputera. Najpierw muszę wrzucić je na serwer i dopiero na bb...
wydaje mi się ze przez to ze grupa jest tajna to osoba ktora zaklada grupę musi zaprosić kogos by dalo się tam wejść.

oar89n7312bz9t17.png

Tez mi się wydaje ze aby dołączyć do grupy tajnej na fb to trzeba mieć zaproszenie od administratora.

Link działa ale pokazuje się komunikat
"Być może użyty link wygasł lub strona jest widoczna tylko dla grupy odbiorców, do której nie należysz."

3jgx43r8ceekwbv1.png

Dzien dobry... Moja corcia jeszcze spi i chyba nie ma zamiaru wstawac ;-) a zwykle o 6.15 robi pobudke ale wczoraj poszlismy na mega dlugi spacer wieczorem i sie dziecko zmeczylo i odsypia.

Zastanawiam sie czy moj m nie stuknal sie w pracy w glowe... Otoz wymyslil sobie ze nazwie druga corke Anastazja no myslalam ze padne. Imie ladne ale nijak pasuje do naszego nazwiska ale jemu ciezko cos przetlumaczyc. Zrobilam liste imion i mielismy z nich wybrac jedno to ludzil sie ze bedzie chlopak i mamy czas a teraz z ta Anastazja wyskoczyl :-)

A oglądał Greya [emoji12]

@kas90 też mam dzisiaj wizytę! :)
@ewelinanice niezłe gwiazdy masz [emoji14] przypomina mi to mój i mojej siostry pokój jak byłyśmy małe [emoji14]
@89Katia jak masz nadmiar energii to wpadaj do mnie ;) podzielę się obowiązkami, bo ja mam dzisiaj niechcemisiejstwo [emoji14]

@Mycha07 jeden lekarz to jedna kolejka ;)

p19uskjojbeqaxq5.png

Powodzenia na wizytach !

Dziewczyny, a co powiecie na utworzenie zamkniętej grupy na fb ?

Fb raczej nie

U mnie wystrzał brzuszka ... w pt w pracy pytanie 'a gdzie masz brzuch' a dziś OMG tak mi urósł, ze sama jestem w szoku [emoji33]
No i problem z garderoba Eh ... co tu do pracy nosić, zeby za wiele nie inwestować w zakupy [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zamknięta grupa - wszyscy mogą sie do niej zapisać, widza członków, nie widza jedynie co kto zamieszcza

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Bezkonserwantów ta grupa która utworzyłam jest tajna, więc nie wyswietla sie w wyszukiwarce ;) to miała być grupa tylko dla tych mam które są tutaj na bb ;)
Jak któraś chce dołączyć, to wyślijcie mi na priv swoje dane i powysyłam Wam zaproszenia, bo ja również wolałabym żeby nikt nie widział, że jestem w ciązy, a jak zmienie prywatność na zamkniętą, to będzie wyświetlała się w wyszukiwarce ;)

Do góry