reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dzien dobry!!

Ja za godzinke schodzę z nocki i mam ambitny plan zrobić dziś badania. Nie wiem czy mi sie to uda, bo jestem straaasznie glodna i moge nie wytrzymac w tym labo :D

A i wieczorem znowu mi sie plamienie rozpoczeło, niewiele ale jednak :(

Ktore dzis mają wizyty? Trzymam kciuki!! :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Mamy!!
Dawno nie pisalam ale czytam namietnie :)
W jakich godzinach trzymamy dzis kciuki??
Pieknych ruchomych obrazow zycze wszystkim wizytujacym :)

Ja mam dzik kompletny zanik objawow.. Znowu stresik.... Oby do listopada :)

Cześć!!!
Ale się wyspalam! Posypaliśmy z synem do 8. Próbowałam sobie przypomnieć kiedy ostatni raz tak długo spałam i to było chyba zanim zaczęłam prace czyli w sierpniu :p

@Emsi* to żadne firmówki. Najzwyklejsze z Allegro za 2 dyszki. Potrzebowałam czegokolwiek. Porządniejszego kupię sobie po przymierzeniu gdzieś w sklepie :)

Ja mam dziś wizytę o 15:20, ale wejdę pewnie ok 16. No i bez usg :( chociaż poproszę, żeby mi serduszko sprawdził. Ciekawe czy się zgodzi.

Miłego dnia :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tak samo dziś się wyspalam do 8 ;) mimo że wczoraj już spałam przed 22 :D
U mnie póki co wszystkie objawy odpuscily. ... Ale mąż mówi "poczekaj do południa " hehe

Trzymam kciuki za wizyty :*

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja jestem po badaniach, jak ja nie lubię tego pierwszego pobrania krwi, zawsze po tym odpływam, znów musiałam poleżeć chwilę na kozetce bo inaczej bym zemdlała :/ teraz jeszcze czekam na wizytę internisty bo kaszel nadal mi nie odpuszcza :(

Noc ok, choć obudziłam się po 5 i już spałam z przerywnikami ale i tak czuję się w miarę dobrze :)

USG genetyczne umówiłam na 5 maja czyli początek 14 tygodnia, robię wersję podstawową ale u jednego z lepszych specjalistów w Poznaniu więc jestem spokojna :)

reklama
Witam wszystkie nowe mamusie :)
Katia
super brzuszek :)

Ja też kupiłam sobie spodnie ciążowe, bo na stronie H&M był błąd i prawie 40 % mniej za nie zapłaciłam, z poprzedniej ciąży też mam dwie pary. Spodnie z H&M są drogie (ale które ubrania typowo ciążowe nie są drogie :/), ale warte swojej ceny :)
Jeżeli jest tutaj mama która chce krótkie spodenki w rozm 42 (ale pasują tez na rozm 40), to mogę sprzedać nowe z metkami za 75 zł plus wysyłka (cena na stronie 130 zł), bo kupiłam na prezent dla mojej siostry, ale niestety...jeżeli nikt nie będzie chciał, to zrobię zwrot do H&M ;)
Ja chcę :) trzymaj dla.mnie :)

Do góry