reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dzien dobry!!

Ja za godzinke schodzę z nocki i mam ambitny plan zrobić dziś badania. Nie wiem czy mi sie to uda, bo jestem straaasznie glodna i moge nie wytrzymac w tym labo :D

A i wieczorem znowu mi sie plamienie rozpoczeło, niewiele ale jednak :(

Ktore dzis mają wizyty? Trzymam kciuki!! :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Mamy!!
Dawno nie pisalam ale czytam namietnie :)
W jakich godzinach trzymamy dzis kciuki??
Pieknych ruchomych obrazow zycze wszystkim wizytujacym :)

Ja mam dzik kompletny zanik objawow.. Znowu stresik.... Oby do listopada :)

Cześć!!!
Ale się wyspalam! Posypaliśmy z synem do 8. Próbowałam sobie przypomnieć kiedy ostatni raz tak długo spałam i to było chyba zanim zaczęłam prace czyli w sierpniu :p

@Emsi* to żadne firmówki. Najzwyklejsze z Allegro za 2 dyszki. Potrzebowałam czegokolwiek. Porządniejszego kupię sobie po przymierzeniu gdzieś w sklepie :)

Ja mam dziś wizytę o 15:20, ale wejdę pewnie ok 16. No i bez usg :( chociaż poproszę, żeby mi serduszko sprawdził. Ciekawe czy się zgodzi.

Miłego dnia :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tak samo dziś się wyspalam do 8 ;) mimo że wczoraj już spałam przed 22 :D
U mnie póki co wszystkie objawy odpuscily. ... Ale mąż mówi "poczekaj do południa " hehe

Trzymam kciuki za wizyty :*

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja jestem po badaniach, jak ja nie lubię tego pierwszego pobrania krwi, zawsze po tym odpływam, znów musiałam poleżeć chwilę na kozetce bo inaczej bym zemdlała :/ teraz jeszcze czekam na wizytę internisty bo kaszel nadal mi nie odpuszcza :(

Noc ok, choć obudziłam się po 5 i już spałam z przerywnikami ale i tak czuję się w miarę dobrze :)

USG genetyczne umówiłam na 5 maja czyli początek 14 tygodnia, robię wersję podstawową ale u jednego z lepszych specjalistów w Poznaniu więc jestem spokojna :)

reklama
Witam wszystkie nowe mamusie :)
Katia
super brzuszek :)

Ja też kupiłam sobie spodnie ciążowe, bo na stronie H&M był błąd i prawie 40 % mniej za nie zapłaciłam, z poprzedniej ciąży też mam dwie pary. Spodnie z H&M są drogie (ale które ubrania typowo ciążowe nie są drogie :/), ale warte swojej ceny :)
Jeżeli jest tutaj mama która chce krótkie spodenki w rozm 42 (ale pasują tez na rozm 40), to mogę sprzedać nowe z metkami za 75 zł plus wysyłka (cena na stronie 130 zł), bo kupiłam na prezent dla mojej siostry, ale niestety...jeżeli nikt nie będzie chciał, to zrobię zwrot do H&M ;)
Ja chcę :) trzymaj dla.mnie :)

Do góry