reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej dziewczyny! Dobrze, że z maleństwem wszystko dobrze, my też żyjemy w celibacie, bo tak wtedy się przestraszyłam tego plamienia, że boję się. Ja dziś oddałam krew na prenatalne, a za tydz mam usg prenatalne. Mam nadzieję, że będzie wszystko oki, bo dawno malucha nie oglądałam na usg i jestem ciekawa bardzo jak się ma.

reklama
Cześć dziewczyny, nie odzywałam się, bo zepsuł mi się znowu telefon :( a zgubiłam kartę gwarancyjną.. muszę wziąć sobie nowy, ale w tym p*lusie tak zdzierają teraz, że szok! Raty za telefon trzeba płacić :/
W niedziele mój wujek trafił do szpitala, podejrzewali udar, ale to było "tylko" niedotlenienie już jest w domu na szczęście.. strasznie się martwiłam.
U mnie jakby objawy słabną.. Wczoraj w południe nawet się dobrze czułam, ale wieczorem znowu niedobrze. Dzisiaj wymioty zaliczone z rana, ale teraz nie jest źle, więc może już będzie coraz lepiej <3

Przepraszam, nawet was nie nadrabiam, mam nadzieje, ze u was wszystko ok. Jestem w szpitalu z synem. Na sali zabaw tak zle skoczyl, ze zlamal noge w dwoch miejscach :( Jegi bol I cierpienie bylo dla mnie nie do zniesienia. Bylam bezradna, czekalismy na karerke naszczescie wmiare szybko przyjechala. Teraz jest na morfinie I ma zalozony gips, naszczescie operacja nie jest konieczna. Zostaje z nim na noc, bo bol jest zbyt duzy I boja sie ze w domu moze nie wystarczyc paracetamol. Tak strasznie cierpi :( Z tych nerwow nie moge jesc, robi mi sie nie dobrze I zmuszam sie do przegryzienia czegos. Jutro mam nadzieje ze wrocimy do domu
Jejku, ale pech.. Niby sale zabaw takie bezpieczne, ale i tak może zawsze się coś stać.. Jak się teraz czuje?

Kurczę oby i mi sZybko minęły objawy bo codziennie tracę radość życia dosłownie :( śpię,wstaje i znów najlepiej się położyć. Przejdę się do sklepu dosłownie kawałek a nogi jak z waty, zero sił a przed ciążą biegalam po 5km ehhh mam nadzieję że siły wrócą do mnie niedługo

xnw40tc7sy506vxn.png
Biedna.. wiem co czujesz.. miejmy nadzieję, że zaraz nam to przejdzie i będziemy się cieszyć ciążą :)

Właśnie przeczytałam na stronie prokuratury, że mój prezes został aresztowany. Brawo.
No to ładnie.. Niezłego miałaś szefa.. Nigdy nie wiadomo z kim mamy do czynienia.

Dziewczyny wlasnie wyszlam. Moj kosmita ma sie dobrze, troche sie juz rusza !!! Serce 178/minute ale usg mi wyliczylo 9t1d a powinnam miec 9t5d, jestem do tylu 4 dni, a na pierwszej wizycue bylam tylko jeden dzien do tylu.
Ale mi ulzylo !!! :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Nie martw się na zapas. Jak na razie wszystko jest w porządku, serduszko bije jak szalone, a to najwazniejsze :)

@iśka90 super :) nie nakrecaj się! W ogóle musimy wszystkie wyluzowac trochę, bo na dzieciach też się stres odbija! Musi być wszystko dobrze!!!
Współczuję Wam bardzo tych stresów z pracy, dla rozbawienia mogę Wam powiedzieć, że mój poprzedni pracodawca przysłał mi moją wypłatę po prawie 3 miesiącach, bo cytuję "myślał, że nie jest mi tak pilnie potrzebna". Dobrze, że się upomnialam ;)
Dziewczyny macie wciąż bolące piersi? U mnie w ciągu dnia jest spoko, ale wieczorem jak mnie mąż dotknął to, aż na niego nakrzyczalam, żeby zjeżdżał bo tak bolały! I nie wiem czy to kwestia za małego biustonosza, czy wieczorem są cięższe i bardziej wrażliwe. Powiedzcie mi coś :)

p19uskjojbeqaxq5.png

Hej dziewczyny,
Pytanie do tych co wymiotują... Czy wasze wymioty są normalne??? Bo ja za przeproszeniem rzygam jakąś gorzka żółcią i nie wiem czy mam się martwić. Fakt, że po wymiotach jest mi lepiej, ale kurde no.

Hej dziewczyny,
Pytanie do tych co wymiotują... Czy wasze wymioty są normalne??? Bo ja za przeproszeniem rzygam jakąś gorzka żółcią i nie wiem czy mam się martwić. Fakt, że po wymiotach jest mi lepiej, ale kurde no.
Wydaje mi się, że to normalne. Kiedy wymiotujesz? Jak w żołądku jest już pusto nie ma się czym wymiotować, to wymiotuje się żółcią.. blee
Mam to samo, wymiotuje przed śniadaniem..

reklama
Do góry