reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Haha ja nie mam przeczucia odnośnie płci, ale większość objawów z tego artykułu pasuje do dziewczynki:)aczkolwiek nie jem wogóle słodyczy. Za to do kwaśnego mnie ciągnie, pomidory, ketchup, ser żółty i inne dziwne rzeczy. Zobaczymy już niedługo:)

@Klementinka z kazdych objawow mam po trochu wiec dalej ciezko zgadnac ;-)

Moje przeczucie mowi mi ze to dziewczynka one sa silniejsze;-)

Lekarz mi powiedzial ze w moim przypadku wszystko sie moze zdarzyc i niestety wizyty co tydzien mnie nie omina dopoki nie przekrocze 20tyg. Dobre jest to ze lekarze z mojej przychodni to rodzina ojciec syn i corka moge podejsc na IP i zawsze ktoregos zastane a jak nie to wystarczy ze zadzwonie do mojej lekarki i ona przekaze reszcie co i jak.
Dzisiaj ide do domu wlasnie czekam na mojego M

Kazali mi pic Nutridrinki zebym pod kroplowkami nie musiala lezec pila ktoras to?
Wlasnie dziewczynki sa silniejsze. Moje prEczucie mowi mi ze nosze chlopca..dlatego jest tydzien do tylu [emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam przeczucie, ze chłopak, ale właśnie patrząc na mój trądzik to sama nie wiem [emoji12][emoji12][emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie na podstawie artykulu jest pol na pol, wiec nie wiem :D
Napchalam sie dzisiaj wózek z 13 miesięcznym synem koleżanki i myslalam, ze kręgosłup mi siądzie jak wróciłam, obawiam się, ze wraz z rozwijająca sie ciążą bedzie o wiele gorzej, bo teraz dopiero wychodzą jakies tam zaniedbania :/
Ale przynajmniej wiem na co bede zwracac uwage przy zakupie wózka, bo ten dzisiejszy to masakra. Ale powiem wam, ze kolezanka ma dziecko cygańskie, nie zapeszając, widzi mnie 1 raz w życiu, zostalo ze mna na caly dzien i nie boi sie nic :D

@anusiak, tak sie cieszę, ze drugie malenstwo przetrwało. Duzo zdrowia i sily życzę!
Nutridrinka kiedyś piłam, czekoladowego, bardzo gesty i bardzo slodki jak dla mnie, ogolnie nie podszedł mi wcale :/

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie się ostatnio wydaje, że noszę dziewczynkę :) i tak też wynika z artykułu i z tego kalendarza chińskiego, o którym kiedyś wspominałyśmy. No ale zobaczymy, mogę się jeszcze zdziwić :p

Do góry