reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@Majeczka85 @evli2 dziękuję za odpowiedź :*

Ja już parę razy tak miałam, ze mimo badań jakie miałam ze sobą to wychodziłam jedynie z kartką na kolejne badania...

Ja robiłam usg tarczycy kilka miesięcy temu i było ok

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Anusiak, przykro mi z powodu jednego malenstwa. Ale teraz juz o tym nie mysl, tez slyszałam, ze to bardzo częste w ciązy mnogiej. Teraz juz będzie dobrze:*

@Klementinka z kazdych objawow mam po trochu wiec dalej ciezko zgadnac ;-)

Moje przeczucie mowi mi ze to dziewczynka one sa silniejsze;-)

Lekarz mi powiedzial ze w moim przypadku wszystko sie moze zdarzyc i niestety wizyty co tydzien mnie nie omina dopoki nie przekrocze 20tyg. Dobre jest to ze lekarze z mojej przychodni to rodzina ojciec syn i corka moge podejsc na IP i zawsze ktoregos zastane a jak nie to wystarczy ze zadzwonie do mojej lekarki i ona przekaze reszcie co i jak.
Dzisiaj ide do domu wlasnie czekam na mojego M

Kazali mi pic Nutridrinki zebym pod kroplowkami nie musiala lezec pila ktoras to?

Dziewczyny skonsultowalam się z moją Panią endokrynolog i rzeczywiście powiedziała że tsh za wysokie :/ mam zapisać się na wizytę. Ale u niej terminy na lipiec... nie mogę tyle czekać.... na piątek mam wizytę u innego. Nie znam go i niewiem czy jest dobry.... powiedzcie mi orientujecie się czy wystarczą mi zbadane tsh ft3 ft4 czy powinnam jeszcze coś zrobić? Nie chce wyjść z gabinetu jedynie z pustym portfelem.... pomocy

hchy43r8h8l5x99d.png
Mimi a masz juz cos stwoerdzone z ta tarczyca?
Jesli nie to jeszcze może antyTPO i antyTG zrob?

@Anusiak1507 cieszę się że jedno maleństwo okazało się silne. Martwilysmy się o Was. Współczuje Ci straty ale pocieszajace jest to że drugie maleństwo ma się dobrze. Dbaj teraz o siebie kochana. Teraz będzie juz tylko dobrze. :)

reklama
Do góry