reklama
Karolka2106
Fanka BB :)
@Mimi2330 @Majeczka85 gratuluję piękne dzidzie
@Anusiak1507 @Bezkonserwantow bardzo się martwię mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Jak tylko będziecie mogły napiszcie.
@Anusiak1507 @Bezkonserwantow bardzo się martwię mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Jak tylko będziecie mogły napiszcie.
Mimi2330
Ja wizytuje podobnie więc znów sobie porównamyWow niby podobnie mamy a prawie poltora tygodnia roznicy. Ciekawe jak to bedzie za kilka miesiecy ja mam wizyte na 20 kwietnia. Do tego czasu nie mam zamiaru juz sie wiecej denerwowac
Klementinka
estrelicia
@Mimi2330 @Majeczka85 fajnie, że przynosicie dobre wiadomości dziewczyny! Gratulacje
@Anusiak1507 będziemy się modlić razem z Tobą, żeby Maleństwo dało radę! Trzymaj się kochana :*
@Bezkonserwantow odezwij się, bo się tu wszystkie z Tobą denerwujemy!
@Anusiak1507 będziemy się modlić razem z Tobą, żeby Maleństwo dało radę! Trzymaj się kochana :*
@Bezkonserwantow odezwij się, bo się tu wszystkie z Tobą denerwujemy!
MarMo
Emsi*
Hej dziewczyny! Chwilę mnie nie było, ale to przez tą nową pracę Ale przyczytalam wszystko, więc znowu jestem na bieżąco.
U mnie objawy generalnie mniejsze, chociaż pod koniec dnia piersi mnie bolą jak diabli. A dzisiaj tak mnie mdli, że wysiedziec nie mogę. Myślałam, że już będą się zmniejszać objawy, a tu mdlosciowe napady!
@89Katia I @Majeczka85 umowilyscie się już na genetyczne? Ja będę akurat w tym okresie w Polsce i myślałam, żeby pójść do dr Dudarewicza, podobno świetny, wiecie coś?
Ja byłam u Dudarewicza w poprzedniej ciąży ale w 31 tc, na połówkowym byłam u prof. Respondek-Liberskiej. Oboje bardzo w porządku, polecam.
Nie jest dobrze prosze Was o modlitwe za maluszka walczy ale niewiadomo jak dlugo... Odezwe sie jak bede cos wiecej wiedziec narazie pozostalo mi plakac i modlic sie
Musi być wszystko dobrze ... [emoji120][emoji120][emoji120]
@Bezkonserwantow trzymam za Was dziewczyny mocno kciuki !!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
akpuroks
Obiecuję modlitwę[emoji173]Nie jest dobrze prosze Was o modlitwe za maluszka walczy ale niewiadomo jak dlugo... Odezwe sie jak bede cos wiecej wiedziec narazie pozostalo mi plakac i modlic sie