reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Wow niby podobnie mamy a prawie poltora tygodnia roznicy. Ciekawe jak to bedzie za kilka miesiecy ;) ja mam wizyte na 20 kwietnia. Do tego czasu nie mam zamiaru juz sie wiecej denerwowac ;)

m3sxskjo6qsoarci.png
Ja wizytuje podobnie więc znów sobie porównamy ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej dziewczyny! Chwilę mnie nie było, ale to przez tą nową pracę :) Ale przyczytalam wszystko, więc znowu jestem na bieżąco.
U mnie objawy generalnie mniejsze, chociaż pod koniec dnia piersi mnie bolą jak diabli. A dzisiaj tak mnie mdli, że wysiedziec nie mogę. Myślałam, że już będą się zmniejszać objawy, a tu mdlosciowe napady!
@89Katia I @Majeczka85 umowilyscie się już na genetyczne? Ja będę akurat w tym okresie w Polsce i myślałam, żeby pójść do dr Dudarewicza, podobno świetny, wiecie coś?

p19uskjojbeqaxq5.png

Ja byłam u Dudarewicza w poprzedniej ciąży ale w 31 tc, na połówkowym byłam u prof. Respondek-Liberskiej. Oboje bardzo w porządku, polecam.

Nie jest dobrze prosze Was o modlitwe za maluszka walczy ale niewiadomo jak dlugo... Odezwe sie jak bede cos wiecej wiedziec narazie pozostalo mi plakac i modlic sie

Musi być wszystko dobrze ... [emoji120][emoji120][emoji120]

@Bezkonserwantow trzymam za Was dziewczyny mocno kciuki !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czy wy też cały dzień jesteście nie do życia? Żal mi aż mojego dziecka, bo nie mam siły nawet się nią zająć. Ciągle mi niedobrze. Nie umiem normalnie funkcjonować.

reklama
Do góry