Bezkonserwantow
Fanka BB :)
Woda gazowana z cytryna chyba pomaga. Zobaczymy jutro:-)
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dlaczego? Tzn. Na reke mi to hihi jak bym wczesniej wiedziala to bym.meza zaprzegla hihi@Mycha07 przecież w ciąży nie powinno się myć okien!!! Oszczędzaj się
A to nie jakis zabobon, ja mylam glownie z zewnatrz, szczota jade a poznoej tylko sciagam wode, bardzo szybko to idzieGrozi to poronieniem. Niewiem czemu ale tak jest... nawet moja gin teraz mi powiedziała żeby nie przyszło mi do głowy myć okien na święta
Lozyska jeszcze nie ma , wiec pewnie chodzi o pozniejsze ciaze, ale I tak za duzo rak sie nie podnosi, chyba wiecej podnosze przy prysznicu czy otwieraniu gornych szafekNie miałam czasu wcześniej zajrzeć, atu milard nowych wpisów [emoji14]
Też mi cola teraz bardzo podchodzi, a chyba z rok nie piłam w ogóle... A poza tym jakoś przeszły mi objawy i od razu się zaczynam stresować czy z dzieckiem wszystko dobrze. Na szczęście chociaż piersi bolą
Okien nie wolno myć w czasie ciąży ze względu na ryzuko odklejenia łożyska przy podnoszeniu rąk do góry
Ahaha wiesz , ze planuje wrabac to samo , tylko corka zasnie :/ ale sie skarzy ze jej nie dobrze I siedze z nia, oby nie wirusowka, ze szkoly :/A ja zjadłam już pół bochenka ciemnego chleba ze słonecznikiem z pomidorem i cebulą