reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Moja miała jak miała roczek. Kupiłam specyfik w rossmanie i szybko przeszło. Trzeba wcierac, zostawić i wyczesywac

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png
Pamiętasz nazwę specyfiku? Mąż zaraz będzie jechał do Rossmanna

Mowia ze na poczatku ciazy nie widac nic po kobiecie... Gdybym chodzila w bluzkach z dekoltem kazdy by wiedzial ze cos jest na rzeczy. Na klatce mam od szyi mape zylek wrecz granatowych dziwnie to wyglada...
Nie mialam az tak widocznych zylek przy corce... Wszystko w tej ciazy jest inne...

Mowia ze na poczatku ciazy nie widac nic po kobiecie... Gdybym chodzila w bluzkach z dekoltem kazdy by wiedzial ze cos jest na rzeczy. Na klatce mam od szyi mape zylek wrecz granatowych dziwnie to wyglada...
Nie mialam az tak widocznych zylek przy corce... Wszystko w tej ciazy jest inne...

Mi widoczne żyłki na piersiach zostały po karmieniu. Bleee :(
Teraz nic się nie zmieniło.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Dziewczyny ja dzis fatalnie sie czuje...mega zmeczona mdlosci ..bol brzucha i plecow jak na okres... dobrze ze sie dzien konczy... dzis mam inne nastawienie. Przetlumaczylam sobie zw dzidza za dwa tygodnie do mnie juz pomacha :p. Co do bekania to bekam... i zgadnijcie co wlasnie gotuje na jutro na obiad? Slynna pomidorowke hehe

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry