reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ano.. Pracuje w hotelu na recepcji i muszę nocki siedzieć, nie wiem jak dlugo dam rade, ale póki co nikt nie wie o mojej ciąży, więc musze jakoś przetrwać :) chcialabym powiedziec po wizycie 11 kwietnia i im wtedy powiem tez ze jak nie chcą, zebym szla na zwolnienie w najblizszym czasie to niech mnie na noce nie ustawiają. Ogolnie kobiety w ciąży nie mogą pracowac w nocy, tyle ze u mnie to maly hotel, prywaciarze, dla nich zadne przepisy sie nie liczą.
No ale tak naprawdę nie ma tragedii, mozna sie przespać nocami zazwyczaj [emoji4]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Chociaż tyle że sobie pospisz trochę.

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Czytam o wlasciwosciach jablek I pomidorow. To jest niesamowite jak organizm sam wie czego mu trzeba I potrafi nam to przekazac. Dzieki jablkom pozbywamy sie toksyn z organizmu. A pomidory dobrze wplywaja na uklad nerwowy I zawieraja duzo magnezu I potasu I innych witamin. Wyglada ze wiekszosc z nas jest troche "podtruta" I stad ta chec na jablka ;)
Wlasnie zjadlam buleczki z pomidorem I szczypiorkiem I mam ochote na wiecej! Musze zaczac wiecej kupowac, bo to co zazwyczaj nam starczalo, juz nie wystarczy a dziecko dzis praktycznie wola zryc co 30min!

reklama
Do góry