evli2
Fanka BB :)
Hejka! Faktycznie szybko przez brzuch u Ciebie słychać. MI tydz temu lekarka robiła przez brzuch, a był 8 tc i nic jeszcze nie byłoale jeszcze wszystko przede mnąja też dziś porządki w papierach itpmiłego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, podobno jak jest sie szczupłym to lepiej wszystko widać przez brzuch. Tez mam problem z niedowagą, do kobiecych kształtów to mi daleko
Mnie cały czas boli :/ dziś jak czekałam na stojąco w kolejce na badania to masakra byla. Tak mnie ciągnęło jakos wszystko@Adrianna. em gratulacje!! A od ktorego tyg robią USG przez brzuch?
Ja wczoraj mialam masakryczne mdłości, ale za to wieczorem jak sie najadłam , bylo bardzo dobrze. Za to piersi bolą jak chcą, wczoraj prawie nic, juz panikowalam, dziś bolą, ale bez szału. A to chyba za wczesnie na łagodzenie dolegliwości ciazowych, bo dopiero 7t5d.
Boli was dziewczyny brzuch? Mnie kompletnie nic, zadnego rozciągania nie czuje, moze w nocy jakos nogi bardziej mnie bolaly, jakbym maratony przebiegła, ale to pewnie dlatego, ze caly dzien w pracy siedzialam. Jak żyć do następnej wizytyy
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom