reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@Adrianna. em gratulacje!! A od ktorego tyg robią USG przez brzuch?

Ja wczoraj mialam masakryczne mdłości, ale za to wieczorem jak sie najadłam , bylo bardzo dobrze. Za to piersi bolą jak chcą, wczoraj prawie nic, juz panikowalam, dziś bolą, ale bez szału. A to chyba za wczesnie na łagodzenie dolegliwości ciazowych, bo dopiero 7t5d.

Boli was dziewczyny brzuch? Mnie kompletnie nic, zadnego rozciągania nie czuje, moze w nocy jakos nogi bardziej mnie bolaly, jakbym maratony przebiegła, ale to pewnie dlatego, ze caly dzien w pracy siedzialam. Jak żyć do następnej wizytyy :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też nie czuję w ogóle brzucha. Ani bóli, ani kłucia ani rozciagania. Mam nadzieję, że to od duphastonu i że dzidzia rośnie. Jedynie może trochę wzdęty, wieczorem aż skóra boli;p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jestem na duphastonie A strasznie odczuwam brzuch....

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja też nie czuję w ogóle brzucha. Ani bóli, ani kłucia ani rozciagania. Mam nadzieję, że to od duphastonu i że dzidzia rośnie.
Ooo, też biorę dupka, więc obyś miala rację! :)

Ja bym coś zjadła ale jakoś na nic nie mam ochoty, muli mnie coś ,a robic mi sie tym bardziej nie chce obiadu [emoji23] [emoji23]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez biore progesteron i brzuch mnie pobolewa kluje raz z prawej raz z lewej. No caly czas pęcherz mi doskwiera. Jutro wizyta u lekarza to mysle ze dopytam o wszystko

m3sxskjo6qsoarci.png

Dziewczyny, apropo dupka. Macie trochę więcej przepisanego? Niestety mi chyba braknie z 3 tabletek do wizyty. Moze któraś miałaby odsprzedać??

Mialo byc dzis leniwie a okna pomylam, wlasnoe zjadlam marynowane pieczarki I teraz nie wiem czy chce mi sie zygac, mega mi niedobrze! Czy wy tez tak duzo bekacie? Sorry [emoji23] za bezposredniosc, ale mam czesto az nadmuchany brzuch, jak mi sie odbije kilka razy to odrazu lepiej ;)

reklama
Ale jesteście wysokie! Ja mam ledwo 160cm :p

Z ciśnieniem faktycznie dzisiaj masakra.. poleciało w dół i głowe mi rozsadza :(

Do góry