reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

dziewczyny zorientujcie się w temacie jakiegoś ubezpieczenia zdrowotnego bo to Wam wyjdzie taniej. Teraz mam medicover od pracodawcy ale w pierwszej ciąży wykupiłam pakiet medyczny za jakieś 80zł miesięcznie i w tym było wszystko bez ograniczeń, wszyscy specjaliści i badania, nawet wizyty domowe, wiec sprawdzić sobie czy tam gdzie chodźcie współpracują z jakąś ubezpieczalnią

Kiepsko dzisiaj zaczęłam dzień... sąsiad obtarł mi samochód.. nowy, w lutym wyjechał z salonu. Mimo że to nie z mojej winy to cierpię niesamowicie., No i się zdenerwowałam, a nie możemy przecież :(

Uuu przykro a jakie masz autko bo ja się właśnie rozglądam i strasznie podoba mi się nowy citroen c3

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Widze ze i u was troszke lepiej z objawami ja od poniedzialku tylko mdlosci dzisiaj biegunka ale podejrzewam ze to od nadmiaru papryki:-)

Faktycznie gazowane napoje i u mnie troszke pomagaja na mdlosci

Dzisiaj mam jakies takie bole jakby na zblizajaca sie miesiaczke i faktycznie planowo mialabym ja jutro pojutrze wiec mam nadzieje ze to to... Jutro wizyta jupiiii:-)

Dzisiaj jakis power we mnie poukladalam sobie w poscielach i firanach i nawet niewiedzialam ze az tyle gratow tam trzymalam
Zazdroszcze ja znow caly dzien w lozku. Dopiero co obudzilam sie po drzemce. Ale to moze dlatego ze czuje ze mnie choroba lapie bo karat mam i gardlo boli :(

m3sxskjo6qsoarci.png

Może coś w tym jest, że bardzo szczupłe osoby mogą szybciej przez brzuszek zobaczyć. Ja jestem normalnej budowy, ale za to wysoka bardzo bo 183cm:)

Ja dziś nie do życia. Spałam z godzinę i ledwo co wstałam. Chyba spadek ciśnienia. Niebo pochmurne na deszcz :/ ogólnie boli mnie prawa strona brzucha :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja dziś nie do życia. Spałam z godzinę i ledwo co wstałam. Chyba spadek ciśnienia. Niebo pochmurne na deszcz :/ ogólnie boli mnie prawa strona brzucha :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Oj tak... ciśnienie musiało pójść w dół, bo ja padam na twarz... :( Tyle energii miałam rano, myślałam że pojadę popołudniu na jakieś zakupy, albo zacznę wiosenne porządki, ale teraz wszystko mi oklapło i marzę tylko, żeby iść spać...

A ja walczę z mdłościami. Rano przyszla pielęgniarka na pobranie krwi. Po pół godzinie znowu przyszła, bo nie w te fiolkę krew pobrała. I na nowo wkucie.
Zjadłam teraz naleśniki ze szpinakiem i mi niedobrze. Muszę spróbować z tą cola.

Uuu jak przeczytałam i szpinaku to też mnie odrzucilo hehe mnie ogólnie odrzuca od wędliny. Ostatnio jem chleb z masłem i pomidorem :)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
LayDeek ja też dziś naleśniki, ale bez szpinaku:)pomidory to robią furorę u mnie od kiedy jestem w ciąży, strasznie mi smakują:)przed raczej nie przepadałam:)

Do góry