reklama
@Adrianna. em gratulacje!! A od ktorego tyg robią USG przez brzuch?
Ja wczoraj mialam masakryczne mdłości, ale za to wieczorem jak sie najadłam , bylo bardzo dobrze. Za to piersi bolą jak chcą, wczoraj prawie nic, juz panikowalam, dziś bolą, ale bez szału. A to chyba za wczesnie na łagodzenie dolegliwości ciazowych, bo dopiero 7t5d.
Boli was dziewczyny brzuch? Mnie kompletnie nic, zadnego rozciągania nie czuje, moze w nocy jakos nogi bardziej mnie bolaly, jakbym maratony przebiegła, ale to pewnie dlatego, ze caly dzien w pracy siedzialam. Jak żyć do następnej wizytyy
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj mialam masakryczne mdłości, ale za to wieczorem jak sie najadłam , bylo bardzo dobrze. Za to piersi bolą jak chcą, wczoraj prawie nic, juz panikowalam, dziś bolą, ale bez szału. A to chyba za wczesnie na łagodzenie dolegliwości ciazowych, bo dopiero 7t5d.
Boli was dziewczyny brzuch? Mnie kompletnie nic, zadnego rozciągania nie czuje, moze w nocy jakos nogi bardziej mnie bolaly, jakbym maratony przebiegła, ale to pewnie dlatego, ze caly dzien w pracy siedzialam. Jak żyć do następnej wizytyy
Anusiak1507
Fanka BB :)
Widze ze i u was troszke lepiej z objawami ja od poniedzialku tylko mdlosci dzisiaj biegunka ale podejrzewam ze to od nadmiaru papryki:-)
Faktycznie gazowane napoje i u mnie troszke pomagaja na mdlosci
Dzisiaj mam jakies takie bole jakby na zblizajaca sie miesiaczke i faktycznie planowo mialabym ja jutro pojutrze wiec mam nadzieje ze to to... Jutro wizyta jupiiii:-)
Dzisiaj jakis power we mnie poukladalam sobie w poscielach i firanach i nawet niewiedzialam ze az tyle gratow tam trzymalam
Faktycznie gazowane napoje i u mnie troszke pomagaja na mdlosci
Dzisiaj mam jakies takie bole jakby na zblizajaca sie miesiaczke i faktycznie planowo mialabym ja jutro pojutrze wiec mam nadzieje ze to to... Jutro wizyta jupiiii:-)
Dzisiaj jakis power we mnie poukladalam sobie w poscielach i firanach i nawet niewiedzialam ze az tyle gratow tam trzymalam
@iśka90 mnie kilka dni temu trochę pobolewał brzuch. Byłam właśnie w terminie kolejnej miesiączki.
@Anusiak1507 widzę, że dziś więcej z nas ma ochotę na wiosenne porządki
@Anusiak1507 widzę, że dziś więcej z nas ma ochotę na wiosenne porządki
Anusiak1507
Odkrylam ze urosly/popuchly mi stopy w tamtym miesiacu kupilam buty i to odrobinke wieksze bo z mysla ze na jesien beda dobre a nogi popuchna a tu klops chcialam je ubrac i cisna jak diabli;-)
Anusiak1507
Adrianna.em
Bezkonserwantow
Dziewczyny chyba znalazłam sposób na mdlosci. Nie chce się zarzekac bo dopiero dzisiaj wypróbowałam, ale zjadlam już 3 kromki i na razie cisza. COCA COLA!
Wiem że nie można za dużo ale małymi lykami po troche pomogło. Czytalam też jeszcze ze zdrowiej woda gazowana z cytryną ale na razie nie probowalam
Tez zauważyłam, ze coca-cola pomaga, ale mój maz zabrania mi jej pic i przez to trochę tez sie schizuje. Ale wodę gazowana z cytryna spróbuje! :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@Adrianna.em to rzeczywiście bardzo szybko, myslalam ze najwcześniej to gdzies po 8-9 tygodniu robia przez brzuch
A co do coca coli to wiem ze są z herbapolu takie syropy do rozcienczania o smaku coli i rzeczywiscie przy zalaniu wodą to naprawde smakuje jak cola, tylko czy to by tak samo na mdłości dzialalo jak ta normalna cola, nie mam pojęcia, ale pewnie jest zdrowsza niz ta tradycyjna
A co do coca coli to wiem ze są z herbapolu takie syropy do rozcienczania o smaku coli i rzeczywiscie przy zalaniu wodą to naprawde smakuje jak cola, tylko czy to by tak samo na mdłości dzialalo jak ta normalna cola, nie mam pojęcia, ale pewnie jest zdrowsza niz ta tradycyjna
reklama
Wygazowana coca cola jest dobra przy wirusowkach, zabija wszystko [emoji23] Ale ja na sama mysl o cukrze, robi mi sie nie dobrze Poki co banan mi troche pomaga, pozniej porZadne sniadanie I podjadanie co chwile :/ Dzis zaczynam 9tc [emoji1]Dziewczyny chyba znalazłam sposób na mdlosci. Nie chce się zarzekac bo dopiero dzisiaj wypróbowałam, ale zjadlam już 3 kromki i na razie cisza. COCA COLA!
Wiem że nie można za dużo ale małymi lykami po troche pomogło. Czytalam też jeszcze ze zdrowiej woda gazowana z cytryną ale na razie nie probowalam