reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
ewelinanice no ja właśnie miałam podobnie... też się trochę martwię, USG kontrolne mam w sobotę. Miałam mieć wczoraj, ale nie miałam co zrobić z małym... z jednej strony dalej się stresuję, z drugiej wiem, że w sobotę już na pewno wszystko będzie wiadomo...

@ewelinanice ciaza po prostu pewnie jest młoda i dlatego jeszcze malutko widać:) głowa do góry:)

Dziewczyny, mam dziwne mocne klucia w podbrzuszu i czasem w macicy.... :( wczesniej chyba tak mocno nie bolało... czy to normalne?

Jestem po wizycie... i jestem przerazona.... mi wychodxilo ze zaczyba sie 7 tydzien albo liczyc nie umiem.. gin olicxyla ze 6 a z usg wyszlo ze 5 niby jakas fasalka..jakis przeplyw jest ale nie sprawdzala bo za male wszystko... na krzesle jak mi robila usg nic nie widziala...na kozetce tez.. dopiero jak mi kazala posladki uniesc do gory to xobaczyla dzidzie... eh... jestem wystraszona...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Może miałaś owulacje dużo później niż myślisz? Albo sprzęt do bani...

xnw40tc7sy506vxn.png

@ewelinanice ciaza po prostu pewnie jest młoda i dlatego jeszcze malutko widać:) głowa do góry:)

Dziewczyny, mam dziwne mocne klucia w podbrzuszu i czasem w macicy.... :( wczesniej chyba tak mocno nie bolało... czy to normalne?
Normalne, dopoki nie krwawisz, wszelkie klucia I bol to oznaka ze macica sie rozciaga, wiezadla. Takze wszystko wporzodku, malenstwo rosnie, potrzebuje wiecej miejsca :)

@Mycha07 ufff dziękuję za uspokojenie:)

Jak mi się dzisiaj nie chce do pracy:( najchętniej to bym cały czas leżała plackiem:p

Wy też tak macie ochotę na jabłka??? :) Bo ja przed ciąża w ogóle nie jadłam a teraz ciągle wcinam tak mi smakują. :D

@Karolka2106 z jabłkami mam tak samo! Wcześniej mogły dla mnie nie istnieć, a teraz wcinam codziennie :)

Ja z zakupami na pewno długo nie wytrzymam i pewnie kupię coś po usg genetycznym [emoji877][emoji877][emoji877]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Do góry