reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Kupiłam najbardziej uniwersalne jakie były. Ciężko kupic faktycznie uniwersalne. Albo to wszystko różowe, albo strikte chłopięce. Jeszcze dziewczynka granat spokojnie założy, chłopak różowe sandałki raczej nie [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kupiłam najbardziej uniwersalne jakie były. Ciężko kupic faktycznie uniwersalne. Albo to wszystko różowe, albo strikte chłopięce. Jeszcze dziewczynka granat spokojnie założy, chłopak różowe sandałki raczej nie [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oj to prawda, ja jak chciałam powiedzieć mężowi o ciąży to najpierw chciałam kupić butki, jakieś uniwersalne a tam wszystko albo różowe albo typowo chłopięce, więc ostatecznie kupiłam smoczki :D

Ja z synem kupiłam buciki typowo chłopięce no i był chłopak hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

No i powiedziałam szefowej :):) Ogromnie mi pogratulowała! Powiedziała, że zdaje sobie sprawę, że nie miałam obowiązku jej tak szybko mówić, ale że jest mi za to wdzięczna. Powiedziała, że mam 100% wsparcia z jej strony, że oczywiście ta rozmowa zostaje między nami. Powiedziała też, że mam robić to co mi potrzeba, że jeżeli potrzebuję zostać w łóżku to tak ma być, że jeżeli potrzebuję zostać w domu to ona też to rozumiem.

Zapewniłam ją, że zrobię wszystko żeby dobrze wywiązywać się z obowiązków. Na co ona odparła, że mam teraz za priorytet numer 1: dziecko i siebie, a resztą wspólnymi siłami ułożymy jak trzeba :)

Cieszę się, że powiedziałam jej już teraz :)

No i powiedziałam szefowej :):) Ogromnie mi pogratulowała! Powiedziała, że zdaje sobie sprawę, że nie miałam obowiązku jej tak szybko mówić, ale że jest mi za to wdzięczna. Powiedziała, że mam 100% wsparcia z jej strony, że oczywiście ta rozmowa zostaje między nami. Powiedziała też, że mam robić to co mi potrzeba, że jeżeli potrzebuję zostać w łóżku to tak ma być, że jeżeli potrzebuję zostać w domu to ona też to rozumiem.

Zapewniłam ją, że zrobię wszystko żeby dobrze wywiązywać się z obowiązków. Na co ona odparła, że mam teraz za priorytet numer 1: dziecko i siebie, a resztą wspólnymi siłami ułożymy jak trzeba :)

Cieszę się, że powiedziałam jej już teraz :)

:) :) :) i super!

@gabrika ale super masz szefową!! Bardzo to mile z jej strony :)

Jesli chodzi o USG to dowcipne na pustym pęcherzu sie robi a przez brzuch najlepiej na pelnym robić [emoji14]

Ale dzis piekna pogoda, a ja w pracy sie kisze :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny! A mnie wzięło dziś na zupę pomidorową, bo któraś wczoraj gotowała i narobiła mi smaka. Już garnek ugotowany i zaraz będę wcinać. Jabłka też mi smakują ogólnie smak mi się zmienił ze słodkiego, na bardziej kwaśny:) Zazdroszczę Wam niskich Tsh, ja niestety mam 3,00, ale już jestem po wizycie u endokrynolog i mam zwiększoną dawkę leku Euthyrox. Moja koleżanka jak zaszła w ciąże miała jeszcze większe Tsh i donosiła dwójkę dzieci, także mam nadzieję, że i mi się uda. Fajnie, że jest nas tak dużo i jesteśmy aktywne bo lubię czytać Wasze porady i historie:)miłego dnia:)

reklama
Do góry