reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Chyba piastki? :) idz z pelnym pecherzem to tez lepiej dziecko bedzie widoczne :)

U mnie na ostatnim usg jak miałam coś w pęcherzu to nic nie było widac :p lekarz kazał zrobić siusiu i obraz od razu zrobił się czytelny :p

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Ja tez zajadam sie jablkami, zazwyczaj nie przepadalam.
Ja tez minimum 3 jablka dziennie ;)

m3sxskjo6qsoarci.png

U mnie na ostatnim usg jak miałam coś w pęcherzu to nic nie było widac [emoji14] lekarz kazał zrobić siusiu i obraz od razu zrobił się czytelny [emoji14]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Tutaj przed kazdym usg daja butelke wody I kaza pic, zeby miec pelny pecherz :D

@89Katia, @Mycha07, @Majeczka85 o to widzę że nie jestem sama :D Pewnie organizm potrzebuje witamin które są w jabłkach, dlatego nasze organizmy się domagają. :)

Ja ostatnio zobaczyłam na stronie takie piękne śpioszki z myszką miki... Boziu... jakbym mogła to bym je od razu wzięła ❤ w h&m sa podobno :) ale chce się wstrzymać jeszcze, choć nie wiem jak długo wytrzymam:D

reklama
Ja jakoś dopiero koło wakacji może coś kupię, po dzieciach już prawie wszystko wyszłam, takich małych ubranek do roku nie mam w ogóle. Tyle się tych slicznosci widzi w sklepach że ciężko przejść obojętnie ale spróbuję :-)

Do góry