reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Jestem po wizycie... i jestem przerazona.... mi wychodxilo ze zaczyba sie 7 tydzien albo liczyc nie umiem.. gin olicxyla ze 6 a z usg wyszlo ze 5 niby jakas fasalka..jakis przeplyw jest ale nie sprawdzala bo za male wszystko... na krzesle jak mi robila usg nic nie widziala...na kozetce tez.. dopiero jak mi kazala posladki uniesc do gory to xobaczyla dzidzie... eh... jestem wystraszona...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Głowa do góry, może się maleństwo ukrywało :* kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Kiedy masz następna wizytę? Wszystko będzie dobrze :*

p19uskjojbeqaxq5.png

reklama
Jestem po wizycie... i jestem przerazona.... mi wychodxilo ze zaczyba sie 7 tydzien albo liczyc nie umiem.. gin olicxyla ze 6 a z usg wyszlo ze 5 niby jakas fasalka..jakis przeplyw jest ale nie sprawdzala bo za male wszystko... na krzesle jak mi robila usg nic nie widziala...na kozetce tez.. dopiero jak mi kazala posladki uniesc do gory to xobaczyla dzidzie... eh... jestem wystraszona...

Chyba podobna sytuacje miała @gabrika. Z om 7tc, a na usg 5 chyba. Tydzień później było już ładnie widac serce.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Ej to spokojnie, dziś kończysz 6tc według om. Tutaj jeden dzień może dużo zmienić. Nawet jutro na usg obraz może być już inny.
Co nie zmieni faktu, ze rozumiem Twój niepokój.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Kiedy zaczynacie kupowac rzeczy dla malenstwa, ja wszystko juz oddalam, pol roku temu wydalam super wozek :/ ,wiec wszystko od zera musze kupic

Wizyta 11. Miesiaczke mialam 14 lutego

To to przecież jest to młodziutka ciąża!!! Spokojnie :) Na logikę: jeżeli 14.02. zaczęłaś miesiączkę, to jeżeli nawet owu była książkowo w 14dc to była pod koniec lutego. Czyli ciąża ma właśnie około 5 tygodni. W tym czasie możliwe, że zarodeczek jest malutki i nie widać serduszka!!! Spokojnie, tutaj wszystko musi rozwijać się w swoim czasie i trzeba na to cierpliwości.

reklama
I @89Katia, zgadza sie moja ciąża tydzień temu według OM; 8t0d a według USG 6t2d :) tak więc dla mnie o wiele bardziej wiarygodne jest USG i wg niego wyliczenie. Nigdy nie wiadomo w końcu na 100% kiedy była owulacja i kiedy doszło do zagnieżdżenia.

Do góry