reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Witajcie ja mdlosci od samego rana i tez jestem w przychodni ale z cora bo chyba znowu zapalenie krtani masakra jakas czy wasze dzieciaki mialy usuwany 3migdal? Bo zaczynam rozwazac te opcje... Mamy juz dreny w uszkach pozakladane wiec laryngolog nas doglada naokraglo i wlasnie kazal sie zastanowic nad tym migdalkiem....

Oczywiscie trzymqm kciuki za wszystkie wizytujace

reklama
No i oczywiście usg nie bylo. Dostalam tylko skierowanie na krew i mocz.
Dziewczyny, które są pod opieką endokrynologa jakie tsh macie? U mnie pod koniec lutego 0,665 i biorę letrox dawka 62.5. Nie ma szans na szybsze dostanie się do endo w.moim miescie i się zastanawiam co robić. Ale chyba przy takim poziomie tsh nie muszę już,natychmniast iść? W razie czego prywatnie pójdę :)

Ja idę jutro na badania. Mam min. Do zbadania tsh ft3 i ft4

hchy43r8h8l5x99d.png

Dziewczyny, które są pod opieką endokrynologa jakie tsh macie? U mnie pod koniec lutego 0,665 i biorę letrox dawka 62.5. Nie ma szans na szybsze dostanie się do endo w.moim miescie i się zastanawiam co robić. Ale chyba przy takim poziomie tsh nie muszę już,natychmniast iść? W razie czego prywatnie pójdę :)

Ja właśnie jadę do endokrynologa i mam tak:
tsh 1,048
ft3 2,19
ft4 0,92

Zobaczymy, co dziś endo powie. Ja kompletnie się na tym nie znam.

@Anusiak1507 w ogóle pojęcia o tym nie mam, więc nie pomogę :(

Katia to powodzenia :) Ft4 mam 17.5... Ft3 niebadane. W poniedziałek mam usg tarczycy to sprobuje się wbić do endo chociaż zapytać co dalej :)

A ja czekam żeby powiedziec o ciąży w pracy aż serduszko zobaczę czyli po 7.04. W pierwszej ciąży powiedziałam po 13 tyg dopiero :p

I oczywiście l4 nie wzięłam. Myślę do końca wakacji pracować jak zdrowie pozwoli.

Anusiak jako dziecko walczylam non stop z angina z powodu przerosnietego 3 migdałka. Lekarka która mnie prowadzila nie była za jego usuwaniem i przez to pamiętam non stop po lekarzach mama ze mną jeździła i bardzo często badanie sluchu mi robili. Az w koncu w wieku 14 lat! mama powiedziała basta i poszłam na zabieg. Od tamtej pory jak ręką odjął.

Anusiak moj najstarszy syn miał usuwany 3 migdał i podcinane boczne. Musielismy die zdecydować bo te migdały tak urosly, ze doslownie dusił sie w nocy, był az spocony z wysiłku. Zrobilismy prywatnie bo panstwowo trzebaby bylo czekac az pol roku.

oar89n7312bz9t17.png

ciężarna może iść bez kolejki do specjalistów, Panie w rejestracji powinny to wiedzieć.

Wczoraj mój M miał urodziny i w końcu powiedział że zostanie ponownie tatą. Za jakiś czas dzwoni jego siostra z wieściami, M ma dwie siostry. I okazuje się, że wszystkie trzy jesteśmy ciąży :) z terminami na 6,9 i 10 listopad :laugh2:

reklama
ciężarna może iść bez kolejki do specjalistów, Panie w rejestracji powinny to wiedzieć.

Wczoraj mój M miał urodziny i w końcu powiedział że zostanie ponownie tatą. Za jakiś czas dzwoni jego siostra z wieściami, M ma dwie siostry. I okazuje się, że wszystkie trzy jesteśmy ciąży :) z terminami na 6,9 i 10 listopad :laugh2:

Ale faaaaaaajnie [emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry