reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Witajcie koleżanki! Dołączam do Was:)Moja 1 ciąża, termin na 01.11. Miałam trochę przygód z lekarzami od początku ciąży, ale mam nadzieję, że już znalazłam odpowiednią lekarkę poleconą przez koleżanki niedawno rodzące:)Miałam tydzień temu lekkie krwawienie, więc jestem na Luteinie. Też jestem na L4, bo mam pracę w handlu, w której teraz jestem już zbędna:) U mnie ciąża objawiła się krwotokiem z nosa, także i przez to lekarka kazała mi iśc na zwolnienie. Pięknej niedzieli i udanych spacerków, ja już po jednym z nich jestem. Po obiedzie planuję kolejny:)
Witamy

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a czy to mozliwe zeby brzuch bolal jak na okres?? Ja sama nie wiem czy on mnie boli czy co.. Ciezko mi to okreslic. Na pewno nie jest to mocny bol tylko po prostu czuje go..
Jutro wizyta.
Ja dzisiaj zaliczylam dlugi spacerek.
U mnie objawy tez sie nieco zmniejszyly.. Nie wymiotuje rano, a mdlosci mam jak jestem glodna. Musze dosc często jesc i nie za dużo.
Martwię się tym brzuchem :(

Ja dziewczyny dzis o 6 pobudka i do 17 na uczelni ..wrocilam wxielam dziewczyny na plac zabaw pozniej zaliczylysmy spacer..teraz je wykompalam i usiadlam hehe czyli aktywnosc mialam wystarczajaca. Tylko niepotrzebnie wciaglam paczke jezykow :/

Dziewczyny a czy to mozliwe zeby brzuch bolal jak na okres?? Ja sama nie wiem czy on mnie boli czy co.. Ciezko mi to okreslic. Na pewno nie jest to mocny bol tylko po prostu czuje go..
Jutro wizyta.
Ja dzisiaj zaliczylam dlugi spacerek.
U mnie objawy tez sie nieco zmniejszyly.. Nie wymiotuje rano, a mdlosci mam jak jestem glodna. Musze dosc często jesc i nie za dużo.
Martwię się tym brzuchem :(
Mnie tez tak bobolewa w taki sposob ze go caly czas czuja ale przy kazdej ciazy tak mialam

sylwkaq90 mnie w obu ciążach bolał brzuch ;) pierwsza nie do końca była planowana, więc codziennie myślałam, że dostane okres ;)

Dzisiaj zrobiłam sobie pamiątkowy test :) mam nadzieję, że za kilka lat kreski nie znikną mi ;) test Alanka trzyma się do dzisiaj :)

Edit: trochę porządziłam się na forum i założyłam kilka przydatnych tematów żeby zebrać informacje w jednym miejscu :)

Załączniki

• 20170326_192842 (Copy).jpg
    20170326_192842 (Copy).jpg
    93,1 KB · Wyświetleń: 82
Ostatnia edycja:
Dziewczyny, po wczorajszym incydencie z plamieniem strasznie się niepokoję nadal... Martwię się ponieważ na SOR nie zrobili mi USG, tylko stwierdzając po badaniu, że to pewnie wina polipa, który się pojawił na szyjce, odesłali do domu z receptą na Duphaston na wszelki wypadek..
Dzisiaj nadal lekko plamię i odczuwam bóle w okolicy krzyża.
Zastanawiam się czy czekać na tą moją umówioną wizytę w środę, czy może powinnam jednak jechać do innego szpitala i domagać się USG dzisiaj?
Boję się o fasolkę... :(
Bóle w okolicy krzyża nie są dobre... A bierzesz nospę? Ja wczoraj oprócz Duphastonu 3x1 dostałam właśnie nospę 3x1 i cyclonamine na krwawienie 3x1, miałam brać aż przestanę plamić... Ja ogólnie nie dałabym się spławić bez usg... Nawet jeśli z Dzidziusiem jest wszystko Ok To Twoje nerwy aż do środy nie będą wskazane...

w57v3e3ktmvwxeii.png

reklama
Cześć, we wtorek byłam na wizycie, ciąża młodsza niż OM przynajmniej tydzień, dokładnie dowiem się na kolejnej wizycie, bo teraz okruszek miał 2,2mm :) i ciężko było dokonać dokładnego pomiaru. Mnie rozpiera energia w ciągu dnia, a wieczorem o 20:30 idę spać :) dziś obudziłam się o 4:30..tylko po co :) i tak od 2 tygodni :) udanego dnia mamusie
Gratuluje wizyty; )

Hi
Ja jutro mam wizytę o 17 i juz mam stresa; (

Do góry