reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Mozna by polemizowac w nieskonczonosc... ;)
Mam nadzieje, ze wszystkie nasze ciaze przejda bez komplikacji ;) a w listopadzie bedziemy chwalic sie maluszkami
Też mam taką nadzieję [emoji4]

w57v3e3ktmvwxeii.png

reklama
a jestescie aktywne? uprawiacie jakies sporty?
dzisiaj jest tak piekna pogoda ze wzielismy rowery i pojechalismy z chlpcami na wycieczke.
oszczedzalam sie i np pod gorke podprowadzalam rower
chyba nie ma przeciwwskazan do jazdy na rowerze do momentu az brzuszek sie pojawi?

a jestescie aktywne? uprawiacie jakies sporty?
dzisiaj jest tak piekna pogoda ze wzielismy rowery i pojechalismy z chlpcami na wycieczke.
oszczedzalam sie i np pod gorke podprowadzalam rower
chyba nie ma przeciwwskazan do jazdy na rowerze do momentu az brzuszek sie pojawi?
Ja jezdze na rowerze...rower chyba stanowi przeszkode bo mozemy upasc ale jesli jezdzimy z glowa to chyba mozna

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Z rowerem jak z seksem. Ilu lekarzy tyle opinii [emoji23][emoji23]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

@ewelinanice wlasnie tez mi sie tak wydaje, poza tym nie wyczynowo a po alejkach, wolnym tempem zeby chlopaki tez nadazali. w pozniejszej ciazy nie bede jezdzic z obawy o upadek ale puki to wszystko mocno w srodku siedzi i malenkie jest to chyba mozna

Antonia a czujesz się tak samo jak w poprzednich ciążach ?
Będziemy trzymać kciuki we wtorek [emoji6][emoji110]️
Ty bierzesz l4 już teraz jak dobrze pamietam?

U mnie to samo [emoji39] co jest mega dziwne bo w poprzedniej ciąży zapachy to była masakra (do lodówki nie mogłam zajrzeć, perfumy rozdalam itp) teraz nic a nic. Kawa smakuje jak smakowała. Zmęczenia nawet brak ... od czasu do czasu taka niemoc ale poza tym chodzę spać późno tak jak zawsze chodziłam. A w poprzedniej ciąży po pracy spanie, wieczorem prysznic i dalej spanie ...
Tylko piersi bolą czego znów nie było w poprzedniej ciąży ... dziwne [emoji848]

Ja mam zielone światło na jogę ale od 12 tygodnia ... już się nie mogę doczekać [emoji4]

Dziewczyny gratuluje wszystkim pięknych fasolek [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie właśnie. W tamtych nie było tak źle :( może już stara jestem... w tamtych zazeralam mdlosci majac apetyt na wszystko teraz mniej jem bo nic mi się nie chce. Właśnie spalam 2h, jest mi słabo, ledwo na nogach się trzymam. Wstałam zrobić obiad ale nadal źle się czuje. Męskie zapachy dezodoranty,żele itd tragedia. W poprzedniej ciąży tak nie miałam. Obie były takie same a teraz? Ugh...

xnw40tc7sy506vxn.png

Witajcie koleżanki! Dołączam do Was:)Moja 1 ciąża, termin na 01.11. Miałam trochę przygód z lekarzami od początku ciąży, ale mam nadzieję, że już znalazłam odpowiednią lekarkę poleconą przez koleżanki niedawno rodzące:)Miałam tydzień temu lekkie krwawienie, więc jestem na Luteinie. Też jestem na L4, bo mam pracę w handlu, w której teraz jestem już zbędna:) U mnie ciąża objawiła się krwotokiem z nosa, także i przez to lekarka kazała mi iśc na zwolnienie. Pięknej niedzieli i udanych spacerków, ja już po jednym z nich jestem. Po obiedzie planuję kolejny:)

reklama
Witajcie koleżanki! Dołączam do Was:)Moja 1 ciąża, termin na 01.11. Miałam trochę przygód z lekarzami od początku ciąży, ale mam nadzieję, że już znalazłam odpowiednią lekarkę poleconą przez koleżanki niedawno rodzące:)Miałam tydzień temu lekkie krwawienie, więc jestem na Luteinie. Też jestem na L4, bo mam pracę w handlu, w której teraz jestem już zbędna:) U mnie ciąża objawiła się krwotokiem z nosa, także i przez to lekarka kazała mi iśc na zwolnienie. Pięknej niedzieli i udanych spacerków, ja już po jednym z nich jestem. Po obiedzie planuję kolejny:)

Cześć! :) miło, ze dołączyłas :) spokojnej ciąży

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Do góry