reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@Adrianna.em czekamy na wieści od lekarza. Daj koniecznie znać co i jak. Trzymam mocno kciuki!! [emoji110]️

I oczywiście kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
ja byłam mocno aktywna przed ciążą, biegi 3×w tygodniu do 10km, morsowanie z klubem co tydzień
moja dr nie pozwoliła mi kontynuwać sporów, naeet jeździć na rowerze do 12tug. dopuki wykształco się łożysko

w tym artykule brak inf. na temat promieniowania z lampy, s przecież to uv, dość jej mamy w dziurze ozonowej, ja dziękuję w to ręce wsadzać, wole normalny lakier do paznokci w razie święta

mimi komory, tzn. nie sugeruj się, bo ja tam zobaczyłam bliźnięta:happy2:
tyle, że ja mam jakiegoś bzika na tym punkcie, także takie tam

po wycieczce nie jestem podobna do ludzi
cały czas leże w łóżku, w ogóle gardło mnie zaczyna boleć, zM się nie odzywam, wczoraj przeze mnie płakał, bo mu powiedziałam żeby zchodził mi z oczu, bo gra mi nanerwach

Zerknijcie na tabelkę i napiszcie komu czego brakuje to dopiszę ;)

Jutro w Lidlu sukienki które za jakiś czas mogą posłużyć jako "sukienki ciążowe" :)

Ostatnia edycja:
Ja też jak kilka z Was mam córkę z 2013 i syna z 2015 kilka miesięcy temu powiedziałam mężowi w żartach, że 2017 odpuszczamy, no ale co tradycja co tradycja na nieparzyste lata ;-)

Lena_89 ja też teraz zrobiłam zwykły test na pamiątkę, bo w poprzednich ciążach robiłam digital i niestety po jakimś czasie nie było nic

Mnie też czasami pobolewa brzuch tzn nie ból jako tako ale czuję

ja byłam mocno aktywna przed ciążą, biegi 3×w tygodniu do 10km, morsowanie z klubem co tydzień
moja dr nie pozwoliła mi kontynuwać sporów, naeet jeździć na rowerze do 12tug. dopuki wykształco się łożysko

w tym artykule brak inf. na temat promieniowania z lampy, s przecież to uv, dość jej mamy w dziurze ozonowej, ja dziękuję w to ręce wsadzać, wole normalny lakier do paznokci w razie święta

mimi komory, tzn. nie sugeruj się, bo ja tam zobaczyłam bliźnięta:happy2:
tyle, że ja mam jakiegoś bzika na tym punkcie, także takie tam

po wycieczce nie jestem podobna do ludzi
cały czas leże w łóżku, w ogóle gardło mnie zaczyna boleć, zM się nie odzywam, wczoraj przeze mnie płakał, bo mu powiedziałam żeby zchodził mi z oczu, bo gra mi nanerwach
bejbi przecież nie da sie zrobic hybrydy bez utwardzenia w lampie ;) Ręce wkłada się na chwilę tylko i te lampy nie są mocne. To nie są lampy jak w solarium, chociaż i solarium zalecał mi swojego czasu dermatolog aby wyleczyć azs w zimie.

O wiele bardziej groźny od hybrydy jest lasnie zwykły lakier, który ma wiele środków szkodliwych w swoim składzie i mocny zapach, podobnie zmywacz, którym później te paznokcie czyścisz.

No ale każdy ma prawo mieć swoje zdanie i swój własny wybór :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a czy to mozliwe zeby brzuch bolal jak na okres?? Ja sama nie wiem czy on mnie boli czy co.. Ciezko mi to okreslic. Na pewno nie jest to mocny bol tylko po prostu czuje go..
Jutro wizyta.
Ja dzisiaj zaliczylam dlugi spacerek.
U mnie objawy tez sie nieco zmniejszyly.. Nie wymiotuje rano, a mdlosci mam jak jestem glodna. Musze dosc często jesc i nie za dużo.
Martwię się tym brzuchem :(

Też tak mam

Mój maz przyleciał na weekend do mnie zadowolona jak nie wiem bo wizyta wspólna razem wszystko by było dobrze gdyby nie powiedział mi rano ze nasza suczka wpadła pod samochód !!
Ja pier..... płakaliśmy oboje !! Tylko nawet dobrze psa nie mogę opłakać bo boje sie ze cos sie stanie z dzieckiem i muszę to dusić w sobie maz wlasnie w samolocie a ja z tym wsZystkim sama :(

Wizyta pozytywna pani doktor pow ze wszystko jest w porządku i mogę przylecieć do polski- dzięki Bogu !! Jeszcze zostały mi dwa tygodnie do wakacji muszę jakos to przetrwać ja wrócę w maju rezygnuje z pracy i wracam do polski nie chce siedzieć tutaj sama :(
Trochę mnie tez nastraszyłyście bo mój kochany maz jak przyleciał na weekend chciał mi dobrze zrobić i miałam orgazm ale sie nie kochaliśmy mam nadzieje ze nie wywołałam wilka z lasu tym.
Myśle o was dziewczyny i tez napewno bedzie wszystko dobrze !!!
8d244927f58d7d6d924619935c10aff1.jpg

f49521f4cef30f76cc5c62baf7006503.jpg

Moje serduszko kochane [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monika piękny widok :)
Bedna psinka :( ja powiedziałam sobie, ze nigdy więcej zwierząt, też bardzo przywiązuję się i wyję jak opętana :(

Założyłam jeszcze wątek "eksperyment", looknijcie ;)

Ostatnia edycja:
Do góry